Златаровци посрещнаха гости от цялата страна

Изображение 1 от 2

    На 4 октомври в сградата на две от най- големите професионални гимназии в областта -Професионална гимназия по икономика  и Професионална гимназия по туризъм, Кърджалисе проведе част от Националното съвещание на дирекция „Професионално образование и обучение“ към Министерството на образованието и науката. На съвещанието с експертите по професионално образование и обучение от МОН и от Регионалните управления на образованието в цялата страна бяха поканени директорите на професионалните гимназии и на училищата с професионални паралелки от област Кърджали.

    Форумът бе открит от заместник- министъра на образованието и науката- г-жа Таня Михайлова. На срещата присъстваха г-жа Маргарита Гатева, г-жа Магдалена Станулова, г-н Чавдар Здравков, експерти от МОН по всички професионални направления, както и началника на РУО, Кърджали- г-н Гроздан Колев и експерти от РУО, Кърджали.Присъства и Васил Радойновски -ръководител на Секретариата на Българо-швейцарската търговска камара.

    Професионална гимназия по туризъм, Кърджали представи своите професии и специалности като организира коктейл за своите гости, който бе сътворен с много професионализъм и любов от златаровци, под ръководството на всеотдайни  учители. Гостите имаха възможност да разгледат и базата на училището и бяха особено впечатлени от новооткрития учебен ресторант и от кулинарните изкушения, които дегустираха в него.

    За пореден път се защити девизът на гимназията и основен мотив, че май наистина " БЕЗ НАС НЕ МОЖЕ"!

    Ръководството на гимназията изказва своите искрени благодарности на учениците и на учителите по професионална подготовка за достойното представяне на училището на този голям форум на професионалното образование.


    Това съобщиха от ръководството на професионалната гимназия по туризъм.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини