Драгомир Андонов: Обичам домашната продукция, трябва да се стимулира родното производство

    "Обичам домашната продукция. Затова смятам, че трябва да се стимулира родното производство и да се ограничи вносът". Това заяви кандидатът за кмет на община Хасково Драгомир Андонов от Коалиция "Демократична България - Обединение", участваща в изборите с бюлетина №66.

    Днес Андонов посети така наречения Бабин пазар в Хасково, където се предлагат плодове, зеленчуци и всякакъв вид продукти, предимно произведени в домовете на възрастните търговци. На импровизираното тържище кандидатът за кмет беше посрещнат радушно от производителите, които го ръкуваха лично и му пожелаха успех на предстоящите местни избори на 27 октомври.

    Пред тях той обясни, че често посещава пазара, особено в този период на годината, за да си набави необходимите продукти за зимнината. "Правя сладко от боровинки, правя домашна ракия, която съм нарекъл "Драговица", правя вино, домашна лютеница", заяви Андонов, който залага на екологично производство.

    От тържището Драгомир Андонов си купи подправки, билки и мед, които му бяха предложени от производителите.

    Той бе придружен от кандидатите за общински съветници Тодор Топалов и Таня Иванова, които си напазаруваха орехи и подправки.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET
    Последни новини