26 °C

Успешният Димитър Николов от Бургас: Никола Чанев е най-перспективния кандидат за кмет на Кърджали!

Изображение 1 от 3

  Успешният досегашен кмет на община Бургас Димитър Николов обяви в Кърджали, че Никола Чанев е най-перспективния кандидат за градоначалник на града. С удоволствие бих работил като заместник на Никола, когато бъде избран като кмет. Имаме общи идеи, подчерта пред журналисти Николов, който е член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и кандидат на партията за нов мандат в морския град.

  Николов доведе в Кърджали екипа си и заедно с екипа на Никола Чанев и кандидати за съветници от ПП ГЕРБ обиколиха града. Гостът от Бургас сподели, че е впечатлен от любовта на Чанев към родния му град, който с болка реагира на нередностите в Кърджали. Обсъдили са идеи за началото на строителството на многофункционалната спортна зала, за нови методи за преподаване в детските градини, за дуалното обучение в училищата. Чанев проявил силен интерес към възможността да се осъвремени градския транспорт, който в Кърджали ползва коли на по 40 години. Оказва се, че областните центрове могат да осъвременят автобусния си парк по две оперативни програми, финансирани от Европейския съюз.

  Николов сподели, че е силно впечатлен от Водното огледало и от това, че то не се използва за атракции. Водата привлича хората. Трябва да има лодки,водни огледала, велоалеи. Обсъдихме възможностите за неговото социализиране с Никола, посочи гостът.

  Никола Чанев от своя страна отбеляза, че Бургас се отличава с успешно управление и развитие и той би черпил много идеи и опит,като градоначалник. Чанев сподели пред госта, че първата му работа като кмет ще бъде да направи Кърджали светъл и чист. Да изгради детски площадки по кварталите и нова детска градина в кв.„Възрожденци“. Би работил за спортната инфраструктура. Ще завърши спортната зала за половин година и осветлението на Арена „Арда“ до края на 2019 г. Задължително ще осъвремени автобусния парк на градския транспорт. Приоритет ще бъде развитието на новата индустриална зона и реновирането на съществуващата. Кърджалийци трябва да знаят, че приоритетите ми ще са икономика, икономика,и пак икономика. Ще го постигна с работа, работа и пак работа, каза още Никола Чанев. Той благодари на госта за навременните съвети и изрази увереност, че след вота ще работят в тандем за успешното бъдеще на Кърджали. Обявиха се за нова политика към общинското самоуправление, за силно развити регионални центрове, един от които да бъде и Кърджали.

  Георги Кулов

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Още новини

  Хороскоп за 25.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. На своя страна ще имате подкрепата на хора, чиято дума се чува. Интересите ви ще бъдат защитени, но не очаквайте друг да мисли за тях, остават си изцяло ваша грижа.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес е възможно да имате леки неприятности на работното място, които лесно можете да пренебрегнете с присъщото си спокойствие и положително настроение. Обърнете повече внимание на семейството си, което е вашата опора.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Бъдете добронамерени и не търсете реванш от човек, отнесъл се пренебрежително към вас. Споделете от времето си с любимия ви човек. Настроението ви ще се подобри и ще се заредите позитивно. Явяващите се на изпити ще отбележат успехи, което ще ги накара да се почувстват доволни от себе си.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  На работното място ще се отличавате с високата си компетентност и това ще ви издигне в йерархията. Притесненията ви, свързани с присъствието или отсъствието на определена тема в днешните преговори ще ви мобилизират да сте подготвени за всякаква развръзка, и с това ще спечелите.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще работите по приключване на конкретни задачи и в тази връзка ще проявите по-голяма активност в работата си. Делово сътрудничество ще се задълбочи и превърне в ново приятелство. Каквото и настроение да ви носи това, не пренебрегвайте други хора, на които дължите много. Целите се в десятката, но има още какво да свършите.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С рисковани действия се опитвате да постигнете нещо, което ви се изплъзва по друг начин. За предпочитане е обаче да бъдете по-търпеливи и по-склонни на отстъпки, когато става дума за сътрудничество. От това ще зависят успехите ви в близко бъдеще, затова не ги пренебрегвайте. Отношенията ви с привлекателна за вас личност може да прераснат в трайна връзка.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. Безспорно ще се натоварите допълнително, но бързо ще свършите и ще останете доволни от постигнатото. Новото идва и ще промени нещата, които сами не сте осъзнали за грешни. Подгответе се.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Самите вие днес ще се учудвате на невероятния късмет, които ви преследва. Ще се осъществи ваше отдавнашно желание, което косвено е свързано с работата ви. Финансовото ви състояние се стабилизира, не без помощта на близък човек. Удовлетворение ще ви донесе и факта, че съвет който сте дали на колега се оказва безпогрешно точен. Атмосферата у дома е приятна и благоприятства всякакви начинания от ваша страна.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес са възможни конфликти с околните, така че овладейте агресивното си настроение и проявете повече търпение. Здравето няма да ви създава проблеми, и ще бъде добре, ако не приемате всяко неразположение за признак на болест. Съветите ви ще бъдат много полезни за ваш близък. Не го разочаровайте.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще бъдете много заети както със служебни така и с лични дела, от които ще възникнат усложнения. Налага се да правите компромиси. Бъдете умерени в харченето, но вечерта може да си позволите по-комфортна обстановка.
  25 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Амбицирани сте да покажете възможностите си на хората около вас. С лекота ще постигнете споразумение, от което впоследствие ще черпите дивиденти. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си в семейството и с приятелите си. Чувствате неудовлетворение от нечие поведение и това ви създава напрежение.
  25 сеп 2020
  Последни новини