16 °C

Успешният Димитър Николов от Бургас: Никола Чанев е най-перспективния кандидат за кмет на Кърджали!

Изображение 1 от 3

  Успешният досегашен кмет на община Бургас Димитър Николов обяви в Кърджали, че Никола Чанев е най-перспективния кандидат за градоначалник на града. С удоволствие бих работил като заместник на Никола, когато бъде избран като кмет. Имаме общи идеи, подчерта пред журналисти Николов, който е член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и кандидат на партията за нов мандат в морския град.

  Николов доведе в Кърджали екипа си и заедно с екипа на Никола Чанев и кандидати за съветници от ПП ГЕРБ обиколиха града. Гостът от Бургас сподели, че е впечатлен от любовта на Чанев към родния му град, който с болка реагира на нередностите в Кърджали. Обсъдили са идеи за началото на строителството на многофункционалната спортна зала, за нови методи за преподаване в детските градини, за дуалното обучение в училищата. Чанев проявил силен интерес към възможността да се осъвремени градския транспорт, който в Кърджали ползва коли на по 40 години. Оказва се, че областните центрове могат да осъвременят автобусния си парк по две оперативни програми, финансирани от Европейския съюз.

  Николов сподели, че е силно впечатлен от Водното огледало и от това, че то не се използва за атракции. Водата привлича хората. Трябва да има лодки,водни огледала, велоалеи. Обсъдихме възможностите за неговото социализиране с Никола, посочи гостът.

  Никола Чанев от своя страна отбеляза, че Бургас се отличава с успешно управление и развитие и той би черпил много идеи и опит,като градоначалник. Чанев сподели пред госта, че първата му работа като кмет ще бъде да направи Кърджали светъл и чист. Да изгради детски площадки по кварталите и нова детска градина в кв.„Възрожденци“. Би работил за спортната инфраструктура. Ще завърши спортната зала за половин година и осветлението на Арена „Арда“ до края на 2019 г. Задължително ще осъвремени автобусния парк на градския транспорт. Приоритет ще бъде развитието на новата индустриална зона и реновирането на съществуващата. Кърджалийци трябва да знаят, че приоритетите ми ще са икономика, икономика,и пак икономика. Ще го постигна с работа, работа и пак работа, каза още Никола Чанев. Той благодари на госта за навременните съвети и изрази увереност, че след вота ще работят в тандем за успешното бъдеще на Кърджали. Обявиха се за нова политика към общинското самоуправление, за силно развити регионални центрове, един от които да бъде и Кърджали.

  Георги Кулов

  Хороскоп за 22.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Сериозните занимания ще ви донесат полезни за бъдещето дивиденти, за това не отхвърляйте никакви предложения, но преди да се захванете с тях прецизирайте даденостите. На много от вас професионалните изяви ще помогнат на кариерата им, но преди това добре се подгответе. Пътуванията ще са успешни.
  22 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Твърде енергични сте днес и затова се чудите с какво най-напред да се захванете. Старайте се да не вършите неща, които не са конкретно свързани с работата ви. Моментът не е особено подходящ за разрастване на дейността ви. Възможно е да ви се наложи да пътувате. Не ставайте язвителни, ако събеседникът ви не влезне в тона ви.
  22 окт 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Прекалено емоционални сте днес, но не позволявайте на чувствата да пречат на работата ви. Помислете добре върху възможностите си за успех и в случай, че те са минимални, променете тактиката. Бъдете по - оптимистично настроени, защото това, което идва ще ви носи много радост и позитивно развитие.
  22 окт 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще се запознаете с нова информация, която ще внесе повече яснота в работата ви. Отговорно ще вземате решенията си и така ще ги реализирате. Периодът е подходящ както за самостоятелни изяви, така и за екипна работа. Ще получите повече, отколкото сте очаквали, което си е повод за празненство.
  22 окт 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Договореностите ви ще бъдат издържани и в защита на интересите ви, ако се осланя на уменията си да убеждавате и тактично насочвате разговора в изгодна за вас посока. Ще постигнете напредък, не показвайте колебание. Пътуване в чужбина ще ви ангажира с организацията по него, но ще ви достави удоволствие и нови познанства.
  22 окт 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Не действайте едностранчиво, търсете мнението на хората около вас и ги направете съпричастни на работата си. Ще задълбочите връзката си с някой, който силно ви привлича.
  22 окт 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Повечето от вас ще посветят времето си на своите делови и бизнес-задачи. Заетостта ще изостри нервите ви, за това бъдете внимателни в общуването си. Понякога една дума казана не на място може да развали договорени вече неща. В любовната сфера ви очакват внимание, обич и новости.
  22 окт 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С енергия и добри намерения ще започнете седмицата. От сутринта ще се заемете с онези въпроси, в които сте срещали затруднения. Близостта на човек, когото харесвате ще ви прави по-уверени и сигурни в работата ви. Това се забелязва, но нищо лошо, щом ви въздейства позитивно на мислите и повишава активността ви в добра посока. Приятелски жест на внимание ще ви зарадва.
  22 окт 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще положите усилия да убедите някого в правотата на доводите си в името на по-добрите резултати. В тази връзка ще правите и промени в организацията, както и ще търсите нови възможности за изяви. Активността ви е видима дори за онези, които с безразличие ще намигнат и отминат.
  22 окт 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Избягвайте да обсъждате личните си дела с професионалните си партньори. Това би ви изложило на риск, давайки им възможност да надникнат в личния ви свят. Влагайки повече фантазия и прилагайки способностите си ще впечатлявате с усета си към хармонията и ще се радвате на постигнатото от вас.
  22 окт 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще продължите да работите върху задачите си, като наред с това ще търсите нови форми за изява на способностите си. Запознанства и приятелски сбирки ще разнообразят следобеда и вечерта ви. Романтичната ви връзка с човек от друга среда ще приключи без особени емоции.
  22 окт 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще вземате делови решения, налагащи се от работата ви. Промените в плановете ви ще ви донесат повече отговорности и това няма много да ви се понрави. Разпределете част от задачите си върху другите участници в консумацията на благата. Намерете начини да се разтоварите от напрежението, развлеченията са позволени.
  22 окт 2019
  Последни новини