23 °C

Никола Чанев към педагозите: Да спрем разрухата в Кърджали!

Изображение 1 от 6

  Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Никола Чанев се срещна с педагозите от Община Кърджали по случай Международния ден на учителя. Чанев покани преподавателите на празник ,за да демонстрира значимостта на тяхната професия за бъдещето на общината.

    Вие сте хората, които се грижите за нашето бъдеще. Заслугата идните години да са добри е изключително ваша. Във вашите ръце са нашите деца. Помагайте им да следват мечтите си. С тези думи Никола Чанев се обърна към педагозите. Той подчерта, че присъствието на преподаватели в листата за съветници на ГЕРБ е илюстрация на отношението на партията към тяхната колегия. Кандидатът за кмет специално посочи, че трети в листата е началникът на Регионалното управление по образование Гроздан Колев. На избираемо място е директорът на Езиковата гимназия Маноил Димитров.В листата е и педагожката Милена Кирякова.

     Днес учител звучи гордо. Българските педагози винаги са заемали достойно място в обществената йерархия подчерта кандидатът за градоначалник. Той припомни,че през май-2017 г.ГЕРБ оповести целта да се увеличат двойно учителските заплати. Първата стъпка е направена.Следва окончателната.

   Никола Чанев благодари на присъстващите , че са станали част от предизборната кампания на неговия екип и ПП ГЕРБ. Той заяви:Обръщам се към вас като кърджалийци. Да спрем разрухата! През последните 16 години за разлика от образованието, нашата община не върви напред а назад. Не само тъпчем на едно място,а затъваме. Овластени хора точат обществените финанси.Живеем в тъмен,мръсен,разбит град.Още 4 години в ръцете на тази клика и няма да имаме какво да спасяваме,каза още кандидатът за кмет.Времето за прошка отмина,идва времето за промяна!

    Чанев каза, че Кърджали може да бъде спасен само с общи усилия. Трябва работа, работа  и пак работа. Той представи в резюме приоритетите си: осветен, светъл и чист град в рамките на година; премахване за един мандат на дупките по улиците и разбитите тротоари; край на източването на общинските финанси от обръч от фирми; нова детска градина във „Възрожденци”; нови детски площадки във всеки квартал; нова индустриална зона и реновиране на старата.

     Началникът на РУО и кандидат за общински съветник Гроздан Колев благодари за вниманието на Никола Чанев, което той засвидетелства на учителската колегия в общината. Колев бе категоричен, че Чанев е желания кандидат за кмет.  Той е силен, креативен и честен , подчерта Колев и добави:Чанев постига целите си!

    Пред Кърджали бг вести Гроздан Колев открои приоритетите на педагозите-кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ. Ние ратуваме за доброто на образованието в общината. Затова ще настояваме и ще работим за подобряване на условията за работа на педагозите. За справедливо дофинансиране на поднормативните паралелки и създаване на добри условия за обучение. Смятаме, че детските градини в общината  трябва да преминат на делегирани бюджети,за да имат самостоятелност и сами да определят своите приоритети, натърти Колев.

    Началникът на РУО бе категоричен, че правителствената политика за двойно увеличение на учителските заплати е в процес на успешна реализация. Тя е израз на добротворство в името на бъдещето на нацията. Равнището на заплатата е социална оценка на значимостта на нашата професия, категоричен бе Гроздан Колев.

  Ораторите призоваха педагозите на 27 октомври да гласуват с номер 43 в интегралната бюлетина.

  Георги Кулов

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Хороскоп за 21.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Сериозните занимания ще ви донесат полезни за бъдещето дивиденти, за това не отхвърляйте никакви предложения, но преди да се захванете с тях прецизирайте даденостите. На много от вас професионалните изяви ще помогнат на кариерата им, но преди това добре се подгответе. Пътуванията ще са успешни.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Твърде енергични сте днес и затова се чудите с какво най-напред да се захванете. Старайте се да не вършите неща, които не са конкретно свързани с работата ви. Моментът не е особено подходящ за разрастване на дейността ви. Възможно е да ви се наложи да пътувате. Не ставайте язвителни, ако събеседникът ви не влезне в тона ви.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Прекалено емоционални сте днес, но не позволявайте на чувствата да пречат на работата ви. Помислете добре върху възможностите си за успех и в случай, че те са минимални, променете тактиката. Бъдете по - оптимистично настроени, защото това, което идва ще ви носи много радост и позитивно развитие.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще се запознаете с нова информация, която ще внесе повече яснота в работата ви. Отговорно ще вземате решенията си и така ще ги реализирате. Периодът е подходящ както за самостоятелни изяви, така и за екипна работа. Ще получите повече, отколкото сте очаквали, което си е повод за празненство.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Договореностите ви ще бъдат издържани и в защита на интересите ви, ако се осланя на уменията си да убеждавате и тактично насочвате разговора в изгодна за вас посока. Ще постигнете напредък, не показвайте колебание. Пътуване в чужбина ще ви ангажира с организацията по него, но ще ви достави удоволствие и нови познанства.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Не действайте едностранчиво, търсете мнението на хората около вас и ги направете съпричастни на работата си. Ще задълбочите връзката си с някой, който силно ви привлича.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Повечето от вас ще посветят времето си на своите делови и бизнес-задачи. Заетостта ще изостри нервите ви, за това бъдете внимателни в общуването си. Понякога една дума казана не на място може да развали договорени вече неща. В любовната сфера ви очакват внимание, обич и новости.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С енергия и добри намерения ще започнете седмицата. От сутринта ще се заемете с онези въпроси, в които сте срещали затруднения. Близостта на човек, когото харесвате ще ви прави по-уверени и сигурни в работата ви. Това се забелязва, но нищо лошо, щом ви въздейства позитивно на мислите и повишава активността ви в добра посока. Приятелски жест на внимание ще ви зарадва.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще положите усилия да убедите някого в правотата на доводите си в името на по-добрите резултати. В тази връзка ще правите и промени в организацията, както и ще търсите нови възможности за изяви. Активността ви е видима дори за онези, които с безразличие ще намигнат и отминат.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Избягвайте да обсъждате личните си дела с професионалните си партньори. Това би ви изложило на риск, давайки им възможност да надникнат в личния ви свят. Влагайки повече фантазия и прилагайки способностите си ще впечатлявате с усета си към хармонията и ще се радвате на постигнатото от вас.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще продължите да работите върху задачите си, като наред с това ще търсите нови форми за изява на способностите си. Запознанства и приятелски сбирки ще разнообразят следобеда и вечерта ви. Романтичната ви връзка с човек от друга среда ще приключи без особени емоции.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще вземате делови решения, налагащи се от работата ви. Промените в плановете ви ще ви донесат повече отговорности и това няма много да ви се понрави. Разпределете част от задачите си върху другите участници в консумацията на благата. Намерете начини да се разтоварите от напрежението, развлеченията са позволени.
  21 окт 2019
  Последни новини