10 °C

Българското войнство в Кърджали изрази подкрепата си за инж.Хасан Азис

Изображение 1 от 2

  Инж.Хасан Азис, кандидат за кмет на община Кърджали от ДПС се срещна днес с   десетки членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

  Домакините  посрещнаха с  букет  инж.Азис и му пожелаха успешен следващ мандат. Председателят на общинския съвет на съюза Петър Щерев  изрази задоволство от взаимодействието с инж.Азис  по време на неговите мандати като кмет на общината.Той каза, че инж.Азис е заслужил уважението им с помощта и съдействието, които им е оказвал през годините.

   „Военният лагер в с.Широко поле , единствен по рода си в страната функционира благодарение на вашето съдействие.По този начин вие подпомагате и патриотичното възпитание на младите”, каза Петър Щерев. „С ваше съдействие в парк“Простор“ имаме самолет, гаубица в новия парк  с  паметен знак, който напомня, че на това място някога е бил ситуиран артилерийски полк“,допълни Начо Ковачев.

  Офицерите и сержантите от запаса задаваха въпроси, свързани суличното осветление, проблема с паркирането в града,  подчертаха необходимостта от изграждане на мост от „Възрожденци“ към Крайно село, ремонт на въжения мост до „Горубсо“, изграждане на околовръстен път, приют за бездомните кучета,поддържането на детските площадки и др.

  Инж.Хасан Азис, който е почетен член на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва поиска прошка за времето, в което той като кмет не е успял да стигна до тях като граждани, до техните сърца и техните проблеми.Благодари за  подкрепата и вярата им през годините, и изрази надежда, че ще получи  отново тяхната подкрепа и на 27 октомври.

  Инж.Азис посочи в изказването си, че приоритет през изминалия мандат е бил образованието, над 14 млн.лв. са вложени за ремонти и оборудване в училища и детска градина и над 65 на сто от децата вече учат в модерни училища.Той каза,че проблемът с  уличното осветление се решава цялостно след  осигурено финансиране, работата напредва и това се вижда от кърджалийци. Сред приоритетите на следващия мандат на инж.Азис ще бъдат подмяната на тротоарите, пътната мрежа, въвеждане на синята зона, изграждане на младежки център и др.

  Той предложи да се реализира и съвместна инициатива – изграждане на открит музей за военно-патриотично възпитание в близост до самолета на парк“Простор“, като се осигурят още няколко бойни единици, част от българската военна история.

  Кърджали бг вести

  Купуването  и продаването на гласове е престъпление!

  Хороскоп за 16.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят ще ви предложи възможности за постигане на цел, към която отдавна се стремите. Съсредоточете се в работата си, това ще ви спести неприятности. Усилията, които положите ще бъдат оценени, евентуалното ви бездействие също. Среща с партньори в бизнеса ще създаде условия за удачно влагане на пари, и което е по-важно, бързото им нарастване.
  16 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се запознаете отблизо с идеите на човек от вашите среди и заедно ще планирате общи действия. Други ще ги занимават лични, духовни или интимни преживявания. По-важното е, че ще има какво да ви зарадва. Денят е подходящ да подобрите отношенията си с някой, изразявал съмненията си във вас.
  16 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Многообещаващо начало на новата седмица. Имате реални шансове да постигнете онова, към което се стремите, затова действайте решително и ще успеете. Онези от вас, които все още не са открили любовта, днес ще постигнат много в тази посока. Спокойни и уверени сте и това е най-важната предпоставка за успеха ви.
  16 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Благодарение на усърдието ви ще добиете повече яснота по интересуващ ви въпрос и това ще ускори действията ви, но вече освободени от съмнения и вредни мисли. Първите резултати ще повишат увереността в собствените ви сили, друго не би могло и да е, а разбирането, което срещате ще ви мотивира да продължавате.
  16 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отнасяйте се с повече търпение към обкръжението си и не давайте израз на обземащо ви раздразнение. Ще за твърдите постиженията си в областта, в която съсредоточавате най-много усилия. Не пренебрегвайте чувствата на онези, които ви обичат, покажете им уважението си и направете живота на всички ви по-добър. приемете подаръците, каквито и да са те.
  16 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Деловите срещи ще преминат успешно и ще можете да защитите в голяма степен интересите си. Заложете на уменията си да убеждавате и тактично насочвайте разговора в изгодната за вас посока. Ще напредвате, стига да не се колебаете дълго. Предстоящо пътуване, преместване или друго организирано мероприятие ще ви ангажира с организацията по него.
  16 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  В живота си вие навлизате в нов етап. Имате добри шансове за професионален напредък, опитайте се да използвате удачно покровителството на звездите. В личен план ще е добре, ако се отървете от съмненията си по отношение на вашия интимен партньор. В противен случай рискувате да влошите отношенията си.
  16 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Приемете предложението на партньорите си, това е най-доброто, което можете да направите за момента. Внимавайте, това е шанс, особено, ако сте попаднали на нещо отдавна желано. Издигане в кариерата и повишаване на възнаграждението ви. В интимен план ви предстоят приятни моменти.
  16 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Водени от високите си амбиции, е добре да разчитате предимно на собствените си сили. Така няма да търсите вина в другите, ако не успеете във всичко. В личен план ви очаква положително развитие на връзка, която до сега ви е притеснявала. Тя може да се отнася и до отношенията ви с човек, комуто за нещо сте длъжници.
  16 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ако се отнесете с повече внимание към мнението на другите, ще си създадете нови приятели и улесните изпълнението на задачите ви днес. Обемът информация, която поемате и натовареността ви се отразяват на емоционалното ви и физическото ви състояние, което ви прави раздразнителни и пречи на връзките ви.
  16 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате приятното усещане за нещо вълнуващо и силно, и чувството ви не е измамно. Дружелюбното ви отношение към някого ще ви възнагради, предстои да изживеете силни емоции. За едни те са свързани с нова любов, за други с успешен бизнес или друга съвместна изява.
  16 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С интерес ще се включите в обща задача, изпълнението на която може скоро ще ви отегчи. Ще се почувствате обнадеждени от едно предложение, от вас зависи да го развиете в желаната посока. Пътуванията, на близко или далече ще са приятни и безаварийни. Изразете обичта си към някого и ще се радвате на взаимност.
  16 дек 2019
  Последни новини