23 °C

Българското войнство в Кърджали изрази подкрепата си за инж.Хасан Азис

Изображение 1 от 2

  Инж.Хасан Азис, кандидат за кмет на община Кърджали от ДПС се срещна днес с   десетки членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

  Домакините  посрещнаха с  букет  инж.Азис и му пожелаха успешен следващ мандат. Председателят на общинския съвет на съюза Петър Щерев  изрази задоволство от взаимодействието с инж.Азис  по време на неговите мандати като кмет на общината.Той каза, че инж.Азис е заслужил уважението им с помощта и съдействието, които им е оказвал през годините.

   „Военният лагер в с.Широко поле , единствен по рода си в страната функционира благодарение на вашето съдействие.По този начин вие подпомагате и патриотичното възпитание на младите”, каза Петър Щерев. „С ваше съдействие в парк“Простор“ имаме самолет, гаубица в новия парк  с  паметен знак, който напомня, че на това място някога е бил ситуиран артилерийски полк“,допълни Начо Ковачев.

  Офицерите и сержантите от запаса задаваха въпроси, свързани суличното осветление, проблема с паркирането в града,  подчертаха необходимостта от изграждане на мост от „Възрожденци“ към Крайно село, ремонт на въжения мост до „Горубсо“, изграждане на околовръстен път, приют за бездомните кучета,поддържането на детските площадки и др.

  Инж.Хасан Азис, който е почетен член на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва поиска прошка за времето, в което той като кмет не е успял да стигна до тях като граждани, до техните сърца и техните проблеми.Благодари за  подкрепата и вярата им през годините, и изрази надежда, че ще получи  отново тяхната подкрепа и на 27 октомври.

  Инж.Азис посочи в изказването си, че приоритет през изминалия мандат е бил образованието, над 14 млн.лв. са вложени за ремонти и оборудване в училища и детска градина и над 65 на сто от децата вече учат в модерни училища.Той каза,че проблемът с  уличното осветление се решава цялостно след  осигурено финансиране, работата напредва и това се вижда от кърджалийци. Сред приоритетите на следващия мандат на инж.Азис ще бъдат подмяната на тротоарите, пътната мрежа, въвеждане на синята зона, изграждане на младежки център и др.

  Той предложи да се реализира и съвместна инициатива – изграждане на открит музей за военно-патриотично възпитание в близост до самолета на парк“Простор“, като се осигурят още няколко бойни единици, част от българската военна история.

  Кърджали бг вести

  Купуването  и продаването на гласове е престъпление!

  Хороскоп за 21.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Сериозните занимания ще ви донесат полезни за бъдещето дивиденти, за това не отхвърляйте никакви предложения, но преди да се захванете с тях прецизирайте даденостите. На много от вас професионалните изяви ще помогнат на кариерата им, но преди това добре се подгответе. Пътуванията ще са успешни.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Твърде енергични сте днес и затова се чудите с какво най-напред да се захванете. Старайте се да не вършите неща, които не са конкретно свързани с работата ви. Моментът не е особено подходящ за разрастване на дейността ви. Възможно е да ви се наложи да пътувате. Не ставайте язвителни, ако събеседникът ви не влезне в тона ви.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Прекалено емоционални сте днес, но не позволявайте на чувствата да пречат на работата ви. Помислете добре върху възможностите си за успех и в случай, че те са минимални, променете тактиката. Бъдете по - оптимистично настроени, защото това, което идва ще ви носи много радост и позитивно развитие.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще се запознаете с нова информация, която ще внесе повече яснота в работата ви. Отговорно ще вземате решенията си и така ще ги реализирате. Периодът е подходящ както за самостоятелни изяви, така и за екипна работа. Ще получите повече, отколкото сте очаквали, което си е повод за празненство.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Договореностите ви ще бъдат издържани и в защита на интересите ви, ако се осланя на уменията си да убеждавате и тактично насочвате разговора в изгодна за вас посока. Ще постигнете напредък, не показвайте колебание. Пътуване в чужбина ще ви ангажира с организацията по него, но ще ви достави удоволствие и нови познанства.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Не действайте едностранчиво, търсете мнението на хората около вас и ги направете съпричастни на работата си. Ще задълбочите връзката си с някой, който силно ви привлича.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Повечето от вас ще посветят времето си на своите делови и бизнес-задачи. Заетостта ще изостри нервите ви, за това бъдете внимателни в общуването си. Понякога една дума казана не на място може да развали договорени вече неща. В любовната сфера ви очакват внимание, обич и новости.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С енергия и добри намерения ще започнете седмицата. От сутринта ще се заемете с онези въпроси, в които сте срещали затруднения. Близостта на човек, когото харесвате ще ви прави по-уверени и сигурни в работата ви. Това се забелязва, но нищо лошо, щом ви въздейства позитивно на мислите и повишава активността ви в добра посока. Приятелски жест на внимание ще ви зарадва.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще положите усилия да убедите някого в правотата на доводите си в името на по-добрите резултати. В тази връзка ще правите и промени в организацията, както и ще търсите нови възможности за изяви. Активността ви е видима дори за онези, които с безразличие ще намигнат и отминат.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Избягвайте да обсъждате личните си дела с професионалните си партньори. Това би ви изложило на риск, давайки им възможност да надникнат в личния ви свят. Влагайки повече фантазия и прилагайки способностите си ще впечатлявате с усета си към хармонията и ще се радвате на постигнатото от вас.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще продължите да работите върху задачите си, като наред с това ще търсите нови форми за изява на способностите си. Запознанства и приятелски сбирки ще разнообразят следобеда и вечерта ви. Романтичната ви връзка с човек от друга среда ще приключи без особени емоции.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще вземате делови решения, налагащи се от работата ви. Промените в плановете ви ще ви донесат повече отговорности и това няма много да ви се понрави. Разпределете част от задачите си върху другите участници в консумацията на благата. Намерете начини да се разтоварите от напрежението, развлеченията са позволени.
  21 окт 2019
  Последни новини