9-годишен с тротинетка пострада при катастрофа с кола в Хасково

9-годишно момче от София пострада при катастрофа в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Управлявайки детска тротинетка между паркирани автомобили, детето е пресякло внезапно платното за движение и се е ударило странично в преминаващ лек автомобил Фолксваген Голф, управляван от 22-годишен хасковлия.

При преглед на момчето от екип на хасковската болница е установено счупване на десния крак и контузия на гръдния кош. Настанено е за лечение, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

На кръстовище в Харманли е възникнала друга катастрофа между три автомобила. Водач на лек автомобил Мерцедес С220, управляван от 19-годишен мъж от село Големанци, не спрял на пътен знак "Стоп", вследствие на което се сблъскал с товарен автомобил Форд Транзит и лек автомобил Сузуки Витара. Пострадал е водача на Сузукито. Той е със съмнение за комоцио и е оставен под наблюдение в болницата в Харманли, без опасност за живота. Съставен е акт за установяване на административно нарушение.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ни
    Николай Георгиев
    2 -3
    21:18, 12 сеп 2019
    Отново тенденциозно заглавие кореспондиращо с безумната истерия свързана с е-тротинетките. И това е само в хасковонет. Тъпо е!
  • 2
    Ск
    Скрий се ве
    1 -1
    22:28, 12 сеп 2019
    Да ви е*а хейтърите смотани..
Последни новини