7-годишно момиченце изнасилено и пребито до смърт

Основната версия за жестокото убийство на 7-годишното момиченце в сливенското село Сотиря е, че е било изнасилено и пребито до смърт, потвърдиха от прокуратурата. Така беше потвърдена информацията, която още снощи тръгна сред местните жители.

Детето е намерено в края на селото, на метри от дома си, в изключително тежко състояние около 15 ч. в четвъртък. Откарано е в болница, но медиците не успели да спасят живота му заради тежките черепно-мозъчни травми и наранявания по гръдния кош.

Има улики за това, че убиецът е 21-годишният мъж, който вчера следобяд беше обявен за издирване от местната полиция, без първоначално да се събощава за какво го търсят. Младежът се казва Мартин Трифонов, не бил близък с никого, странял от всички, съобщи Нова телевизия. 

Кметът на селото Димчо Георгиев заяви, че той не живее там, а в близката вилна зона и идва да си пазарува. Вчера следобяд той видял момиченцето пред местните магазин и заведение, където пиел ракия. То пък дошло да си купи сладолед.

След това завлякъл малката Криси на безлюдно място, където се гаврил с нея и я оставил още жива. След като детето било открито в безпомощно състояние, било откарано в болница, но лекарите не успели да спасят живота му.

"Детето е от нормално семейство, ходеше на детска градина тук, с моята дъщеря бяха в една група, трагедия е голяма за всички в селото. Успях да си кажа няколко приказки с дядото, но те всички са разбити. За жалост има хора, които не мислят и това е резултатът..", каза още кметът.

Източник: http://nova.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини