4 °C

Осми ден (и нощ) на пътя - Опълченците в Крушаре (снимки)

Снимките са от продължаващия вече осмо денонощие протест на хората в Крушаре. Те са от профила на Валентина Василева Филаделфс, председател на ЕНП.

Блокадата на пътя е срещу евтаназирането на прасетата от "задния двор" при липсваща АЧС. От Крушаре продължават: "На обещания не вярваме и очакваме решения, написани черно на бяло!"

Част от хората, блокирали пътя остават там и през нощта, други се присъединяват към блокадата когато могат. Вчера е имало среща с областния управител на Сливен. "...Стана ясно едно - той се интересува от отварянето на пътя, а ние се интересуваме от националния проблем с чумата. Нашите искания не са в неговите компетенции, но и желанието на властта да ни прибере срещу устни обещания не е в нашата наивност. Очакваме адекватни решения - черно на бяло. Блокадата на пътя ОСТАВА! ", написа Валентина Василева.

И тази сутрин блокадата е там, показва нова порция снимки и посланието - всички сме едно, " да застанем заедно и не им позволим да ни делят на свинар, поет, кравар, счетоводител, полицай, мед. сестра и който още се сетите"

Опити да бъдат пратени вкъщи протестиращите е имало няколко различни. През изминалите дни към хората на блокадата в Крушаре е имало ултиматум от страна на държавата, няколко провокации и два опита за дискредитиране на протеста. Черният джип на Борисов не изминал пътя до хората.

"В пространството се пускат едни обещания, които за нас остават въдичка, на която да се хванем и да се приберем. На обещания не вярваме и очакваме решения, написани черно на бяло!" написа по-рано Валентина Василева Филаделфс.

Осми ден.

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Бр
  браво
  9 -2
  12:07, 9 авг 2019

  Поздравяваме ви, дръжте се.

 • 2
  Ми
  Мина
  3 -3
  16:48, 9 авг 2019
  Когато стане напечено,всички викат " къде е държавата" , за да се справи с проблема. Но когато държавата вземе мерки, всички сме умници и въртим,сучем, но гледаме законите да не се отнасят за нас, а само за другите.
  • Ом
   омуртаг
   1 0
   07:27, 10 авг 2019
   Мина, ти си малоумна.тази държава работи срещу народа.

Хороскоп за 24.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще работите по идеите си, оставяйки зад себе си всичко, което не стои на дневен ред. Ще се почувствате добре и от вниманието и подкрепата на специални за вас хора. В домашна обстановка ще обсъждате семейните дела и заедно ще планирате бъдещите си планове. Денят е специален за влюбените, изненадайте приятно любимия си човек.
24 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С навременните си решения и действия ще ускорите работата си по приключване на семеен или друг важен за вас въпрос. Имате опит с подобни натоварвания, но умората няма да ви подмине. Съветите и подкрепата ви са нужни на много хора, най-вече на близките ви, за това не допускайте здравословните проблеми да ви повалят на легло, вземете мерки.
24 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Търсенията ви ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност. Добре ще се справите в ситуация, изискваща адекватни решения, предвид знанията и опита, който имате. Ще бъдете привлечени от нещо красиво до себе си, изпълващо ви с ведрина и спокойствие.
24 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Самостоятелната ви работа и всичко, свързано с нея е на път да ви донесе очакваните придобивки. Деловите контакти ще ви позволят да напреднете в дейността си, приятелите също ще са налице, в случай, че ви потрябват. Очертава се ползотворен ден за повечето от вас. Подкрепете благотворително подета инициатива.
24 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Има какво да събужда у вас недоволство, както в служебен план, така и в личните ви дела. Професионалното ви отношение към работата не винаги съвпада с представите на другите за нея и това води до разногласия. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно, за да не ви създават излишно напрежение.
24 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Вслушвайте се във вътрешните си усещания и няма да останете подведени. Водени от интересите си ще предприемете стъпки в тяхна защита, което включва и среща с нови партньори. Не бързайте да поставяте условия, внимателно изслушайте аргументите на другата страна и тогава вземете решение за себе си.
24 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В подкрепа на намеренията си да загърбите миналото, което ви носи тревоги, ще търсите нови източници на вдъхновение. Със силното присъствие на някой специален за вас човек ще подобрите самочувствието и настроението си. Заедно ще се чувствате добре, а защо не и нещо повече?
24 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нужни са компромиси. Към партньора си сте в позиция да изпълнявате желанията му, и то по ваша причина. Денят ще е разнообразен на събития. От вас зависи дали ще го направите интересен и приятен. Деловите проблеми ще ви потърсят за да внесете повече яснота в отношенията си.
24 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Изясняване на спорни въпроси ще ви поставят в условия да вземете бързи решения. Отхвърляйки деликатната част от работата си, ще помислите за по-приятни занимания, без да пренебрегвате задълженията си. Финансовите ви дела търпят развитие, за повечето в положителна посока.
24 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви е зареден с много напрежение, затова се опитайте да релаксирате. Спокойно посрещнете всяко предизвикателство и отвърнете с хладнокръвие и усмивка. Това ще дестабилизира отсрещната страна.
24 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако попаднете в ситуация, в която е най-добре да не вземате страна, по-добре си тръгнете. Нямате нужда от допълнителен стрес. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите, че света около вас съвсем не е лош. Отдайте се на чувствата си без да анализирате и пресмятате.
24 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
24 яну 2020
Последни новини