Спортен дух и икономичност в Touran Freestyle

Благодарение на технологията BlueMotion Touran 1.9 TDI ще потребява средно по 5,4l/100km. Външно пък тук е вложена известна доза спортен дух. Така Touran Freestyle е наличен с черни маски около фаровете, затъмнени задни светлини, както и потъмнени задно и странични стъкла. Серийно се предлагат и матови, хромирани, ламели на предната радиаторна решетка, както и 16-цолови джанти.

В интериора се открояват кожени скоростен лост и ръчна спирачка, мултифункционален волан с алуминиеви елементи, както и отопляеми предни седалки. Серийно се предлага и радио системата с навигация "RNS 310", както и почиставаща система за фаровете с подгряване на водните дюзи. Автомобилът изписва съобщението "Plus" когато водачът трябва да превключи на друга предавка. Това е налично само при BlueMotion Technology.

Touran Freestyle е наличен с два бензинови агрегати, чиято мощност е 102к.с. и 140к.с. Освен това се предлагат и два дизела с мощности 105к.с. и 140к.с. При бензиновите се предлага и EcoFuel технология, чрез която може да се задвижва с бензин и метан.
Източник: mycar.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини