Хващат мъртво пиян зад волана, подхвърля стотарка на полицаите

На 30.07.2019 г. в гр.Кърджали, полицейски служители установили водач на лек автомобил управляващ го след употреба на алкохол – 3.24 промила. При извършваната проверка водачът подхвърлил сума в размер на 105 лева в полицейския автомобил, с цел да не бъдат извършени действия по служба. Иззети са 2 банкноти с номинал 50 лв. и 1 банкнота с номинал 5 лв. По случая са образувани бързи производства за управление след употреба на алкохол и подкуп. Извършителят – жител на гр.Кърджали – е задържан.

В РУ Кърджали се провеждат мероприятия за установяване на 36 годишен жител на областния град, който на 30.07.2019  г. около 15.00 часа в гр.Кърджали, използвайки сила, отнел от свой съгражданин синджирче от бял метал.

В РУ Момчилград е образувано бързо производство срещу жител на общ.Джебел, управлявал на 30.07.2019 г. в района на спирка „Джебел” МПС след употреба на алкохол – 1.43 промила.

          В РУ Кърджали се извършва проверка срещу водач, управлявал МПС с срока на наложена му принудителна административна мярка – временно отнемане на СУМПС.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини