Пиян „разжалва“ полицай, дрогирана търгува с амфетамин

40-годишен, ритал полицай и скъсал пагона на униформата му, е задържан в РУ-Кърджали. Инцидентът станал в 19.20 часа снощи в село Калинка. Мъж от селото подал сигнал за лица, употребяващи наркотици. Пристигналите на място служители на реда изяснили, че съобщението е фалшиво, а авторът му е в нетрезво състояние. В хода на проверката мъжът се нахвърлил върху единия от полицаите, ударил го с крак и му скъсал отличителния знак на облеклото. Извършителят на хулиганските действия е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство.

С постановление на Районната прокуратура в РУ-Кърджали е образувано досъдебно производство срещу 22-годишна за разпространение на наркотично вещество. В областния център жената продала амфетамин на жител на джебелско село. Работата по изясняване на случая продължава разследващ полицай.

С постановление на Окръжната прокуратура в РУ-Кърджали е образувано досъдебно производство за незаконно използване на дебитна карта без знанието и съгласието на титуляра. От сметката на 22-годишна жена били изтеглени 2800 лв. Полицията издирва извършителя на престъплението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини