Куентин Тарантино със специална селекция ретро хитове по AXN

Уникалното програмно събитие включва колекция от девет филма, придружени от специално заснети разговори със създателите им, предхождащо премиерата на последния филм на режисьора „Имало едно време в Холивуд“

Днес, SONY PICTURES TELEVISION обяви официално подгряващото дългоочакваната премиера на „Имало едно време в Холивуд“ събитие, което AXN ще излъчи в седмицата 5-11 АВГУСТ под заглавие "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ХОЛИВУД" И КУЕНТИН ТАРАНТИНО ПРЕДСТАВЯТ “СЕДМИЦА НА ФИЛМИТЕ ЗА ШЕЙСЕТТЕ ГОДИНИ“.

Маратонът ще се състои от девет филма от филмотеката на Columbia Pictures, заснети в периода 1958 – 1970 година, персонално подбрани от Тарантино. Общото между тях е, че всеки един е послужил като вдъхновение за последната му лента, в която действието се развива през 1969-та, а първият филм AXN България ще излъчи на 5 авгсут.

Поредицата включва и специално заснети разговори между Тарантино и авторът на съответният филм, а историкът Ким Морган ще съпровожда всяко излъчване с любопитни факти в ретроспекция и със сцени от "Имало едно време в Холивуд", които зрителите ще видят за първи път.

"Sony Pictures ми предостави каталога на Columbia Pictures, за да мога да подбера поредица от филми, чрез които да пресъздам времето, в което се развива действието на "Имало едно време в Холивуд", а именно шейсетте години на миналия век. Изключително съм развълнуван да Ви предсавя тези заглавия и заедно да им се насладим!", каза Куентин Тарантино.

ДЕВЕТТЕ ФИЛМА СА:

"Боб, Каръл, Тед и Алис" (Bob & Carol & Ted & Alice) – 05.08, 00:40
"Кактус" (Cactus Flower) – 06.08, 00:40
"Волният ездач" (Easy Rider) - 07.08, 00:30
"Моделът" (Model Shop) – 08.0., 00:40
"Да постъпиш правилно" (Getting Straight) - 09.08, 00:40
"Разрушителен екип" (The Wrecking Crew) - 10.08, 00:50
"Хамърхед“ (Hammerhead) - 10.08, 02:40
"Цената на насилието" (Gunman’s Walk) - 11.08, 01:00
"Аризонски рейнджъри" (Arizona Raiders) - 11.08, 02:35

В сътрудничество между няколко от подразделенията на Sony Pictures, филмите от маратона ще бъдат излъчени в мрежите на Sony Pictures Television в над 60 територии по света.

В България лентите ще се завъртят по AXN в късните вечерни часове около и след полунощ, с начална дата 5 август, като в последните два дни - 10 и 11 август, ще се излъчват по две заглавия едно след друго. Пет дни след края на маратона е премиерата на „Имало едно време в Холивуд“, който тръгва по кината в България на 16-ти август.

ЗА „ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ХОЛИВУД“
Действието на филма се развива в Лос Анжелис през 1969, където всичко се променя, след като телевизионната звезда със залязваща слава Рик Далтън (Леонардо Ди Каприо) и неговият каскадьор Клиф Бут (Брат Пит), с когото са заедно от дълги години, се опиват да оцеляват в индустрия, която вече не познават, в последните години от Златната ера на Холивуд.

Сценарист и режисьор е Куентин Тарантино. Продуценти са Дейвид Хейман, Шанън Макинтош и Куентин Тарантино. Освен Лео ди Каприо и Брад Пит, във филма участват и Марго Роби и Ал Пачино.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини