"Военнополева болница" с премиера по AXN

От 4 март, всеки делничен ден от 18:00, AXN предлага на вниманието Ви сериалът „Лед“ с Рей Уинстън, Джереми Систо и Доналд Съдърланд, в който на фокус са събитията около двамата братя Джейк и Фреди Грийн, синове на Айзък Грийн - собственик на G&G Diamonds - мощна компания специализирана в търговията с диаманти, включително и на черния пазар в Лос Анджелис. Когато Фреди случайно убива именит конкурент, Джейк трябва да спаси от сигурна смърт брат си и семейния бизнес. По пътя към целта, главният герой ще се сблъска с главорези, мръсни сделки, фалшиви диаманти и сътрудници на ФБР...

От 12 март, всеки петък от 22:05 AXN ще излъчва по два поредни епизода от премиерния за България „Военнополева болница“. Както самото заглавие красноречиво подсказва, канадският сериал е посветен на ежедневието на международен екип от лекари и медицински сестри, които предоставят най-добрите грижи, на които са способни в непосредствена близост до бойното поле. Действието се развива в Афганистан, а условията за работа са меко казано абсурдни – сграда от шперплат и платно, придържана с тиксо, е разположена в средата на военната зона при температури от +40 градуса на сянка. Отдаденият екип не прави разлика, а помага еднакво на ранените войници, цивилни, уловени в кръстосания огън, дори и на врага. Добре дошли в медицинското звено на летище Кандахар, Южен Афганистан. Добре дошли във „Военнополева болница“!

Неделните предиобеди са запазени за хитовата японска анимация. Феновете на аниме жанра ще могат да видят „Марсиански каубои“, „Ябълково семе: Алфа“, „Първи отряд: Моментът на истината“ и „Метрополис“.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини