23 °C

Каякарите на „Арда“ отново сред най-добрите в страната

Гребната база в Пловдив бе домакин на Държавния отборен шампионат по кану каяк от 5 до 9 юни. Спортният клуб по кану каяк „Арда“ участва във всички възрастови групи и при всичките регистрира класирания във водещата тройка. Това съобщи треньорът Янко Мандаджиев.

При най-малките Венцислав Илков завърши втори на 500 м едноместен каяк. При юношите младша възраст записа едно първо и едно второ място. Силно се представи Галин Урумов. И на 500 м и на 1000 м при юношите старша възраст на едноместен каяк се класира на трето място. При мъжете Георги Пройков и Галин Урумов станаха трети на двойка каяк.

Поради заболяване в последния момент, за Пловдив не замина Симеон Камбуров.

НЖ

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
С целенасочените си действия ще привлечете интереса на специален за вас човек, провокирайки в него активност. Очертава се романтична връзка за едни, за други ползотворно сътрудничество. На работното място не са изключени изненади, но предвид особеното ви състояние на духа ще се справите с всичко.
23 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Прекрасен ден за обновление от какъвто и да било вид. Опитайте дори да скъсате с някои вредни навици, които са ви неприятни. Вниманието на околните към вас едва ли ще ви смути. Чувството ви за хумор и жизнеността ви правят център на внимание. Може да свършите и малко полезна работа, ако разпределите добре времето си.
23 окт 2019
Последни новини