23 °C

Кърджалийските каякари мерят сили с най-добрите в Пловдив

От 5 до 9 юни на гребния канал в Пловдив ще си дадат среща най-силните състезатели по кану и каяк от цяла България. Там ще се проведе Държавният отборен шампионат. 

Янко Мандаджиев, треньор на Спортен клуб по кану каяк "Арда" също ще води група от кърджалийски гребци. "Готвим се усилено, ще участваме във всички дисциплини. При каяк-мини, момчета до 12 години ще участваме с две или три лодки. във възрастова група момчета ще участваме също в едноместни и двуместни лодки. Участваме само на две дисциплини - 500 и 1000 метра. И участваме също в младша възраст, участваме в старша и при мъже", каза за Радио Кърджали Янко Мандаджиев.

Той ще разчита основно на състезателите Емирджан Дурали, Галин Урумов, Симеон Камбуров, Георги Пройков. Очакванията на треньора са за добри класирания.

http://bnr.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
С целенасочените си действия ще привлечете интереса на специален за вас човек, провокирайки в него активност. Очертава се романтична връзка за едни, за други ползотворно сътрудничество. На работното място не са изключени изненади, но предвид особеното ви състояние на духа ще се справите с всичко.
23 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Прекрасен ден за обновление от какъвто и да било вид. Опитайте дори да скъсате с някои вредни навици, които са ви неприятни. Вниманието на околните към вас едва ли ще ви смути. Чувството ви за хумор и жизнеността ви правят център на внимание. Може да свършите и малко полезна работа, ако разпределите добре времето си.
23 окт 2019
Последни новини