Задържаха момиче с марихуана посред нощ в Кърджали

19-годишна е задържана в РУ-Кърджали за незаконно притежаване на наркотик. Жената била проверена от полицейски служители около 1 часа тази нощ в областния град. У нея била намерена около 1,5 грама суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана. Дрогата е иззета и е на съхранение в РУ-Кърджали, а притежателката ѝ е задържана за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс за незаконно придобиване е държане на наркотик. Работата продължава разследващ полицай.

48-годишен е задържан в РУ-Кърджали тази нощ в 2,15 часа, след като се опитал да пречи на полицейски служители да изпълнят задълженията си по охрана на обществения ред. Мъжът притеснявал приятелката си и след подаден сигнал се наложила полицейска намеса.

Полицаи от РУ-Джебел установиха мъж, счупил стъкло на игрален автомат в зала в града. Инцидентът станал през нощта на 6 юни. Между посетителя и служител в залата възникнал спор, при който клиентът ударил с юмрук стъклото на машината и го счупил. При организираните издиравтелни действия полицаите стигнали да 50-годишен жител на джебелско село. Работата продължава група „Криминална полиция“ в управлението по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини