Джоли няма спирка - осиновява още едно дете, от Армения

Световноизвестната актриса Анджелина Джоли възнамерява да осинови дете от Армения, съобщава арменският вестник "Ново време", позовавайки се на информация на електронната страница на "Екзаминър".

Не е известно към кого в Армения се е обърнало изданието за разяснения, но в неговата информация фигурира фразата: "Арменските официални лица не потвърждават, но и не отричат намеренията на Джоли да осинови дете от тази страна".

Процесът по осиновяването този път може да бъде много лек, защото в Армения има по-малко бюрокрация, се казва в материала. Именно това е една от причините, поради която актрисата е спряла избора си на арменско дете, отбелязва изданието. Другата причина – Джоли смята, че "детето от Армения ще се впише идеално в семейството, в което вече има много осиновени деца, включително от Африка, Камбоджа и Виетнам", пише "Ново време". Както е известно, актрисата от 2002 г. осиновява деца от различни страни.

Според същите слухове, нейният съпруг суперизвестният актьор Брат Пит не е във възторг от намерението на своята съпруга. Той предпочита да осинови дете от Индия, но Джоли възнамерява да го откаже от това негово намерение.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини