Кан помири Джоли и Пит

Въпреки слуховете за раздяла Анджелина Джоли и Брад Пит пристигнаха хванати ръка за ръка на парти, организирано от филмовата компания "Юнивърсъл" в ресторант в Антиб, пише в. "Нис-матен", цитиран от АФП.

Малко по-късно те стъпиха на червения килим за прожекцията на филма "Безславни копелета" на Тарантино с участието на Брад Пит. Перфектната визия на звездната двойка не обягна от погледите на фотографите, а публиката изпадна в истински фурор.

Облечена в дълга сатенена рокля, разкриваща перфектната й физика Анджелина Джоли неотлъчно бе до своята половинка, с която публично демонстрираха привързаността си един към друг.

Мнозина от наблюдателите на филмовия фестивал ги определиха като безпорната "кралска двойка" на Холивуд.

Междувременно Парис Хилтън вдигна партито "Кан нощем" на плажа Vitamin Water, за да отпразнува новия си документален филм "Paris, Not France", посветен на самата нея. Филмът следва ден по ден живота на най-прочутата наследница в света. След плажната фиеста светската звезда се отправи към благотворителната вечер, организирана от специализираните филмови списания "Холивуд рипортър" и "Скрийн" в полза на фондацията "Криейтив коалишън", основана от Алек Болдуин и Кристофър Рийвс.

Кинофестивалът в Кан не е само изкачване на стъпала по червен килим, присъствие на звезди и състезание. Тук се прави и бизнес.

Успоредно с конкурса тече и Пазарът на филми в Кан. На него ще бъдат купени 4500 пълнометражни, документални и късометражни ленти. Тази година присъстват 10 000 продуценти и дистрибутори.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини