„Ден преди рожден ден” на детска градина „Баба Тонка”/снимки/

    С тържество под наслов „Ден преди рожден ден” детска градина „Баба Тонка” отбеляза четиридесетгодишният си юбилей. Празникът бе пъстър като цветен килим. Събра десетки родители , дошли да се порадват на талантите на своите деца. В редиците на майките и бащите бе зам.-областният управител Севда Камбурова. Сред официалните гости бе зам.-кметът Веселина Тихомирова и Венета Бошнашка от Община Кърджали. Регионалното управление по образование бе представено от Йоана Ташева и Ангелина Костова. Празникът бе почетен от директори на детски градини от общината. За радост на екипа на „Баба Тонка” тук бе и първата директорка Венцислава Димитрова.

       Гостите бяха представени от директора на „Баба Тонка” Маргарита Спирова.

    В приветствието си Веселина Тихомирова изрази вълнението си от прекрасния свят, в който малките таланти са пренесли своите родители. Благодари на техните учители и лично на Венцислава Димитрова. Тихомирова прочете поздравителен адрес от името на кмета на Община Кърджали инж.Хасан Азис. В него градоначалникът посочва, че празникът на „Баба Тонка” е събитие за всички деца.40 години  детската градина дарява щастие. Кауза за преподаватели и персонал е да възпитават доброта в децата.

    От името на кмета бяха връчени букети на всеки член от екипа на „Баба Тонка”.

      От името на началника на Регионалното управление по образование поздравителен адрес прочета Ангелина Костова. Той отбеляза, че юбилеят означава история,традиции ,но и бъдеще. Пожела на децата слънчево детство.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини