Над 500 дами в Черноочене купонясваха за 8-ми март

Над 500 дами от района се събраха на дамско парти организирано от Общински съвет на Движението за права и свободи в Черноочене и създадоха невероятна празнична атмосфера навръх Международния ден на жената – 8 март.
Народният представител на ДПС от кърджалийския многомандатен район Адлен Шевкет, Кметът на Общината Айдън Осман, председателят на Младежката общинска структура Ферхад Ферхад, Председателят на Общинската структура на Женско дружество на партията д-р Себахат Мехмед и общински съветници бяха сред уважилите.
Приемете нашата признателност за силата, с която ни подкрепяте в трудните моменти. Бъдете здрави и усмихнати. Вашата жизнерадост е необходима при осъществяването на каузи и идеи, каза Народният представител Адлен Шевкет.
Дамите ни са едни от най-активните. За кратки срокове създадохме 7 местни структури в района, отчете се Председателят на Общинската структура на Женско дружество на партията д-р Себахат Мехмед.
Кметът на Община Черноочене Айдън Осман пожела на нежните половинки тази вечер да са далеч от проблемите на ежедневието. Вашата жизнерадост и усмивки са необходими и полезни, за да осъществим каузи и идеи, и за да пламти вечно огъня на семейното огнище, подчерта Айдън Осман. Той лично подари на всяка дама по един червен карамфил.
Дамите нито за миг не оставиха дансинга празен. С нестихващите искания за песни и музика, дори затрудниха дисководещите, които не се подадоха и успяха да поддържат високото темпо. Като благодарност от празнуващите получиха танци и дълги хора.
Проявата беше добър повод дамите да усетят, че са обичани и да се почувстват специални, защото за тях всеки един признак на нежност и внимание е от голямо значение.
Нежните половинки за пореден път доказаха, че са незаменими както в работата си, така и в развлеченията. А най-важното прекараха незабравими минути в празничната нощ.

Исмет ИСМАИЛ

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини