Пътник пострада след обръщане на "Сеат" в канавка при Токачка

37-годишен пътник пострадал леко при катастрофа по пътя от Крумовград за село Токачка около 21 часа снощи. При движение с несъобразена скорост 33-годишен водач на лек автомобил „Сеат“ загубил контрол над управлението, колата напуснала платното и паднала в канавка. При произшествието пътникът получил охлузни рани по главата и след преглед във Филиала на спешна помощ в Крумовград бил освободен. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,19 промила. Също при движение с несъобразена скорост 20-годишен с „БМВ“  на завой загубил контрол над управлението, ударил се в бетонен стълб, след което се блъснал в тухлена ограда на частен дом. Произшествието станало около 8 часа вчера в село Петелово. Не е констатирана употреба на алкохол. На двамата водачи са съставени актове по ЗДвП.  

Бързо производство е образувано в РУ-Кирково за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 19 часа снощи по пътя между селата Фотиново и Хаджийско полицаи спрели за проверка лек автомобил „Ауди“ с 56-годишен водач. Тестът за алкохол на шофьора отчел 2,82 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но мъжът отказал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в РУ-Кирково. Работата продължава разследващ полицай.

 Спасителен екип на РСПБЗН-Кърджали помогнал на мъж в неравностойно положение. Около 19,30 часа снощи инвалидната количка на кърджалиеца аварирала на ул.“8 март“ в града и след подаден сигнал на място пристигнали спасители от пожарната служба, които го транспортирали до дома му.

Шестима огнеборци от службите в Подкова и Джебел загасили запалени отпадъци в село Островец и горящ комин на жилищна сграда в Джебел. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини