Най-накрая добри новини относно цените на iPhone 11

Информацията за следващото поколение iPhone устройства все още е оскъдна, но ако Apple следва досегашния си ритъм, то можем да очакваме официален анонс през септември. За момента изтеклите рендъри говорят за дизайн, който не е много по-различен от този на последните три модела, като голяма новост ще бъде тройната камера.

Според Droid Shout не особено големите промени в дизайна ще спомогнат цените на iPhone 11 серията да останат на същите нива, на които са моментните Phone XS, iPhone XS Max и iPhone XR. Съответно 999, 1099 и 749 долара. Прочее, Droid Shout се позовават на свои (естествено неназовани) източници.

Разбира се, и моментните цени са всичко останало, но не и ниски. Ако те наистина все пак се запазят, то това ще бъде плюс за почитателите на марката, които искат да подменят стария си модел.

Според медията обаче очакваното преминаване към USB-C ще бъде забавено с идеята за спестяване на производствени разходи. Тоест и новите модели ще се продават с настоящия „чарджър“.

Очаква се камера сензорът да бъде нов 3D модел на Sony.

Droid Shout допълват, че заради липсата на промени при начина на зареждане EarPods също няма да претърпят драстичен редизайн (а най-вероятно и никакъв).

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини