Специализирана операция сред ловците, издирват убиец на кучета

45 ловци са били проверени при съвместна операция на полицейските управления в Момчилград и Ардино и служители на Държавните горски стопанства за контрол на разрешенията за носене на ловно оръжие и за спазване на мерките за безопасност при ловните излети. Проверките са извършени в събота. Няма констатирани нарушения.

Проверка за противозаконно причинено тежко увреждане на три кучета е започната в РУ-Крумовград. Произшествието станало на 6 януари около 13 часа в землището на село Бряговец. По първоначални данни по животните е стреляно с огнестрелно оръжие, като едно от тях е убито, а на другите две са нанесени тежки увреждания. Група „Криминална полиция“ в управлението работи по случая. Издирва се извършителят на престъплението.

Електрическо табло на жилищен блок в Джебел се запалило снощи около 22,30 часа вследствие на късо съединение. Изгорели 4 електромера. Екип на пожарната служба в града се справил с произшествието. Четирима огнеборци загасили запален комин на жилищен блок в централната част на Кърджали.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини