Сание от Ардино на трето място на Национален конкурс

15-годишната Сание Али от Школата по изобразително изкуство при Центъра за подкрепа за личностното развитие (ЦПЛР)-ОДК в Ардино, спечели третото място в ХІ-тияНационален конкурс за детска рисунка „Вълшебния свят на Родопите“в Кърджали в категории школи трета възрастова група.В конкурса участваха над 1493 рисунки и фотографии от цялата страна.

През уикенда в Кърджали се проведе единадесетото поредно издание на Националния празник на детското изкуство „Вълшебният свят на Родопите”. В него бяха включени два конкурса – Национален конкурс за детска рисунка „Вълшебният свят на Родопите” и Национален конкурс по фотография „Фотоприказки”. Организатори на проявата бяха Министерство на образованието и науката, Национален дворец на децата, Регионално управление на образованието, Община Кърджали и Общински детски комплекс гр.Кърджали.
Ръководителят на Школата по изобразително изкуство при ЦПЛР - ОДК в Ардино Мюзейен Юсуфова изказва искрените си благодарности към всички участници в школите за активното им участие в общински, областни и национални конкурси.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини