Образователен център НЕА Германика връчи „Кеймбридж“сертификати на 15 свои ученици

 За втора поредна година на 21 октомври – Празника на град Кърджалиучениците на НЕА Германика получиха своите международно признати сертификати на Университета Кеймбридж за владеене на английски език за нива Starters, Movers и Flayers. Церемонията се състоя отновов кафе „Central“     

Сертификати на Кеймбридж се издават повече от 100 години и са валидни безсрочно в цял свят пpи кaндидaтcтвaнe както за работа, така и за обучение в пoчти вcички eвpoпeйcки  и световни yнивepcитeти.

Поздравления към децата получили сертификати изказаха Академичният Директор на НЕА ГЕРМАНИКА г-жа Светла Желязкова и преподавателят подготвял учениците за изпита г-жа Цветана Димитрова.  И двете изказаха своите благодарности към  учениците и техните родители за положените усилия и към  преподавателите, както в училище, така и в НЕА ГЕРМАНИКА за тяхната работа по подготовката на децата за този сериозен международен изпит.

В края на церемонията всички се почерпиха и си обещаха догодина отново да се видят по същото време и на същото място и отново със сертификати„Кеймбридж“, но за следващо по-високо ниво.

НЕА Германика

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини