Емил Кременлиев: Равенството с "Монтана"не е неуспех

Равенството в Монтана в никакъв случай не е неуспех. Това каза след нулевия резултат, вчера, между АРДА и Монтана спортно – техническият директор Емил Кременлиев. Дербито бе мач от 9-ти кръг на шампионата от Втора лига, игран на стадион Огоста, в северния град. 
  „Това равенство определено повлия на класирането, защото Царско село увеличи своята преднина, но ние имаме доста опитни играчи. Трябва да погледнем реално нещата. Това беше мач между двата най-добри отбора в Б група, въпреки че и двата тима изостават на 7 точки. Нормален мач, дерби. Имаше всичко, много положения, но без голове. В първото полувреме АРДА имаше превъзходство, във второто Монтана. Доста офанзивна игра, но ние имаме добри състезатели, а добрите състезатели не се бранят само, те  – атакуват. Имаме и добри защити, така че нито ние, нито те успяха да отбележат. Нека не забравяме, че ние гостувахме, а отборът на Монтана няколко години е един и същ, имат си опитните състезатели. В никакъв случай не е неуспех това равенство. Гледаме напред и ще се постараем в следващия мач.“ , каза Кременлиев.
 Той коментира и предстоящата през тази седмица среща. За спортно – техническия директор на „сините“ единственият възможен изход е нови 3 точки в актива на АРДА. 
  ‘“Пред нас няма дилема. Трябва да победим. Ние сме домакини, а  Лудогорец – 2 е  отбор, с млади състезатели, добри и школувани, но пред нас няма нищо друго освен победа. Щом сме тръгнали да правим нещо, това минава само и единствено през победи“. 
На 02.10.18 г. момчетата на Стойчо Стоев излизат на първа тренировка за седмицата, в подготовка за мача с Лудогорец – 2.  АРДА домакинства срещата на 6 октомври от 16,00 часа на АРЕНА АРДА.   
 Лудогорец -2 е 16-ти във временното класиране във Втора лига, с 9 изиграни мача и 5 точки в актива си. 
Галина Авренлиева

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини