М.Карадайъ на празник в Перперек

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ гостува на традиционния селищен празник в с.Перперек днес.Гости на тържеството бяха още кметът на община Кърджали и зам.-председател на ДПС инж.Хасан Азис, народните представители Адлен Шефкет и Ерол Мехмед, председателят на ОбС Раиф Мустафа, зам.-кметът на община Кърджали Веселина Тихомирова, общински съветници.

Кметът на селото Халил Бекир каза в приветствието си при откриването, че  селищният празник се провежда за 50-ти път,  че селото е пример за заедност и толерантност. Посочи като пример как хората от различните религии са си помогнали при ремонтите на джамията и църквата, които се намират на няколкостотин метра една от друга в центъра на селото. Посочи обекти, които са се реализирали в района със съдействието на местната власт и ДПС.

Раиф Мустафа, Адлен Шефкет и Ерол Мехмед  поднесоха приветствия, пожелаха здраве, весел празник  и успехи на местното население.

Инж.Хасан Азис и Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ също приветстваха  жителите на Перперек като ги поздравиха за уроците по толерантност.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини