Каракачанов ще съди Марешки за "прахообразни вещества"

Вицепремиерът Красимир Каракачанов обяви, че ще съди лидера на "Воля" и депутат Веселин Марешки заради твърдението му, че взимал прахообразни вещества.

Вчера Каракачанов си направил тест във Военномедицинска академия за наркотици и той е отрицателен, обясни самият той пред bTV.

След поредица от упреци и искане на оставката му днес Каракачанов на свой ред анализира Марешки. Обясни, че се е фиксирал във властта и разказа, че преди съставянето на коалицията след изборите скъсвал телефоните на потенциалните участници в нея, "за да се вмъкне" и той. "То не бяха салтанати, салтоморталета...Те не го пускат на село, той пита за попската къща", коментира вицепремиерът. Според него Марешки искал силно да се легитимира и затова и отишъл във Франция, за да се срещне с Марин льо Пен, която Каракачанов нарече своя приятелка.

Вицепремиерът определи още Марешки като патеричка на ГЕРБ, която винаги се появявала, когато Патриотите не искат да подкрепят дадена идея. "Явно му е детската мечта да влезе в правителството", посочи Каракачанов.

Каракачанов отново защити изменения закон за приватизацията, на който държавният глава наложи вето, като обясни, че ако се прочете внимателно, щяло да се види, че той не е с обратно действие. За напрежението в "Обединени патриоти" той обясни, че се натрупало заради много ангажименти покрай европредседателството, когато не се събирала коалицията. Според него не премиерът е помирил различията, а той лично винаги смятал, че на избори отделните части на "Патриотите" трябва да се явяват заедно

Източник: bTV

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини