Много нарушители на пътя в областта, една катастрофа в Кърджали

Водач, лишен от право да управлява МПС, е бил установен при проверка на полицаи от РУ-Кърджали. 19-годишен младеж бил спрян за проверка на ул. „Републиканска“ в Кърджали вчера около 16, 30 часа. След като не представил шофьорска книжка, била извършена справка, от която станало ясно, че той е лишен от правоуправление и в срока на изтърпяване на санкцията извършва повторно деянието. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали.

31-годишен мъж е управлявал моторно превозно средство, без да има това право, установиха гранични полицаи на ГКПП „Маказа“. Малко след 22 часа снощи на влизане в България бил проверен лек автомобил „Форд“ със старозагорска регистрация. Шофьорът не представил свидетелство за правоуправление, а допълнителна справка изяснила, че той не притежава такъв документ и вече е бил наказван по административен ред за същото нарушение. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в РУ-Кирково.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на МПС след употреба на алкохол. В 14:45 часа вчера по пътя между селата Черноочене и Житница полицаи спрели за проверка „Фолксваген“ с 51-годишен водач. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,78 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ, а водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата по случая продължава разследващ полицай.

 При излизане от ред на паркирани автомобили на бул. „България“ в Кърджали вчера „Фолксваген“, управляван от 60-годишен, ударил „Фиат“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини