Емилия пазарува в 100-годишен магазин

В деня, когато Светът празнува Международния ден на труда, Емилия за пети път зарадва с песните си българската общност във Великобритания. Певицата отлетя за английската столица ден по-рано, за да се подготви за големия концерт в култовата българска механа "Див петел". Поканата за концерта отново дойде от издателя на вестника на българиге в Европа, инж. Емил Русанов, който от 2002 година е главен организатор на българските концерти на Острова. Вечерта преди концерта лондонските домакини предложиха на Емилия едно незабравимо шоу в един от елитните клубове - "The Collection", собственост на хай-наследничките Парис Хилтън и Иванка Тръмп. Тук звездата на "Планета" ТВ успя да усети последните музикални тенденции в Англия, както и актуалните денс-парчета на пролетта.

Освен за своя пети концерт в Лондон, Емилия пристигна във Великобритания и със специалната задача, която си беше поставила – да намери интересни подаръци за своя син Иван, който на 11 май празнува своя първи рожден ден, а заедно с това и ще приеме и Светото кръщение. Съвсем естествено първата спирка по време на шопинг-тура в лъскавите магазини по Оксфорд стрийт бе във фирмения магазин на "Дисни".

Изобилието от дрехи и играчки тук бе голямо и Емилия малко се затрудни какво да избере за Иван Динев-младши. Все пак се спря на комплект летни дрехи с любимеца на децата – Мики Маус и няколко играчки, които ще накарат рожденика да се усмихва по-често.

И този път Емилия не пропусна да посети един от най-престижните магазини в английската столица "Селфриджес". На неговите 5 етажа са разположени щандовете на почти всички водещи модни корифеи в Европа. На 2 май 2009 г. "Селфриджес" отпразнува своя 100-годишен юбилей и по този случай посрещаше гостите си празничко украсен в жълто и бяло. Оказва се, че това е любимия английски магазин не само на Емилия, но и на друга музикална звезда – Кайли Миноуг. И австралийката не пропуска да го посети всеки път, когато е в Лондон. След 3 часа в "Селфриджес" Емилия излезе видимо доволна и с не една чанта с подаръци. "Не успях да взема подаръци за всички, които исках, но най-важните хора за мен ще бъдат радостни от това, което им избрах. – сподели певицата за телевизия "Планета" – Попаднах на много интересни модели, както дрехи, така и обувки, и смятам да ги демонстрирам в новото си видео, което ми предстои да заснема".

Вечерта на 1 май българската общност в английската столица посрещна Емилия в механа "Див петел". Певицата откри своята програма със своята любима песен от последния й албум "Ти си луд". Чувствената балада и прекрасното изпълнение на Емилия накара гостите дълго да я аплодират и да скандират името й. В програмата не липсваха и най-големите хитове на певицата, които покачиха градуса на настроението, а също и ритмите от българския фолклор, с които Емилия докара до екстаз сънородниците ни.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини