Три катастрофи в областта, „Фолкваген“ горя в Кърджали

Три са пътните произшествия вчера в областта. Няма пострадали. Две от катастрофите са вследствие на несъобразена скорост. В района на село Кьосево 22-годишен блъснал крава. Между селата Дрянова глава и Бенковски 21-годишен водач на „Фолксваген“ ударил движещ се пред него лек автомобил „БМВ“. 37-годишен шофьор на товарен „Фолксваген“ предприел маневра на заден ход, без да се убеди, че пътят зад него е свободен и ударил движещ се зад него „Фолксваген“ по пътя между селата Устрен и Рогозче. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На виновните за произшествията са съставени актове.

Пожари и аварийно-спасителни дейности. Късо съединение причинило запалване в лек автомобил „Фолксваген“ вчера около 11 часа на бул.“Христо Ботев“ в Кърджали. Няма пострадали. Екип на пожарната служба в града се справил с произшествието, при което изгорели около 2 метра кабели. Около 22 часа снощи се запалило електрическо табло на стълб за улично осветление в Кърджали. Петима пожарникари загасили огъня, причинен от късо съединение. Изгорял електрически прекъсвач.

Спасителен екип на службата в Кърджали извадил от заседнал асансьор в жилищна сграда трима граждани снощи около 22 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини