Поредното признание за паисиевци от БНР-Кърджали

С вълнуващо тържество, последвано от коктейл, радио Кърджали отбеляза в Регионалния историческия музей втората си годишнина в ефир като Гласът на Родопите.

Редакторите и ръководството на медията вдигнаха наздравица, след което младото попълнение от журналисти разряза символична голямата празнична торта.

Коктейлът бе уважен от кметове на общини, директори на регионални радиостанции в БНР, директори на институции, на културни институти, на корпорации.

Директорът на 9-ата регионална радиостанция на БНР Красимир Ангелов изнесе слово:

"За тези 2 години радиото направи много. Ние тръгнахме с четирима журналисти, нямахме пълна представа как се прави радио, разчитахме изцяло на кореспондента на програма "Хоризонт". Вече сме с 12 часа на денощие собствена програма, с авторски предавания без аналог в националния ефир."

Поздравителни адреси до екипа бяха получени от генералния директор на БНР Александър Велев и от Регионалното управление на образованието.

За проявен висок професионализъм, майсторско поведение пред микрофона и оригиналност на създадените радиоматериали в предаването "Голямото междучасие" Радио Кърджали присъди и специални награди "Радио Звезда" на водещите на младежкото предаване Милица Гечева и Петър Буров от СУ "Отец Паисий", с които радиото се разделя, защото те вече са абитуриенти.

Предстои записването на няколко последни радиопредавания на Милица и Петър, след което в редиците на бъдещи радиоводещи ще застанат техни наследници.

Желаем успех на екипа на радио Кърджали, на настоящите и бъдещите паисиевци - радиожурналисти!

Честит Рожден ден, радио Кърджали!

Честито поредно признание на Милица и Петър!

Това съобщиха от ръководството на училището.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини