Кърджалиец спипан с незаконен пистолет и муниции

Досъдебно производство за незаконно притежаване на оръжие е образувано в РУ-Кърджали. При извършено претърсване в жилището на 63-годишен кърджалиец полицаите открили пистолет и 7 броя боеприпаси, които са иззети. Работата по случая продължава разследващ полицай.

Досъдебно производство с постановление на Районната прокуратура е образувано в РУ-Кърджали за неиздължени издръжки от 43-годишен на малолетния си син. Бащата не е изплатил 32 месечни вноски на стойност 3200 лв. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Криминалисти от РУ-Ардино разкриха кражба на туристическо ремарке от село Еньовче. След подаден сигнал за кражбата и организираните издирвателни действия ремаркето е било открито у 39-годишен мъж от съседна област. Изяснява се неговата съпричастност към извършеното деяние. Откраднатата вещ е иззета и е на съхранение в полицейското управление.

Регистрационни табели на лек автомобил „Фолксваген“ с кърджалийска регистрация са обявени за общодържавно издирване от РУ-Крумовград, след като били откраднати.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини