В неделя Кърджали е домакин на футболен турнир Купата на Coca-Cola 2018

На 20 април /петък/2018г., в спортна  зала „Арпезос“ в Кърджали, от 13:00
 ч. ще се проведе техническа конференция за Зонален етап на Купата на Coca-Cola 2018 с представители на училищата от зона „Кърджали“, класирали се за зонален етап от Веригата футболни турнири „Купата на Coca-Cola 2018”. 
За втора година по покана на Coca-Cola ХБК на 22 април 2018г. Кърджали ще бъде зона за футболен турнир.Първите срещи ще започнат в 9.30ч. на  игрището в парк „Арпезос Север“ – трети етап /входа откъм Пазара на производителите/.Официалното откриване ще бъде в 11.00ч. Очаква се както и миналата година, градът ни да стане арена на вълнуваща футболна надпревара и оживени игри.
Партньори на инициативата са Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта и община Кърджали. Очаква се в надпреварата да се включат 17  отбора от областта и други населени места в зоната.
Това е Седмо издание на футболния турнир за ученици на възраст 12-14г.
„Купата на Coca-Cola“ е платформа, която популяризира активния начин на живот сред подрастващите и младежите по забавен и социален за тях начин.Инициативата се организира в цял свят и се радва на голямо признание сред учениците и учителите.
Това съобщиха от Общинска администрация-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини