“Мерцедес“ наниза два автомобила в Момчилград

След отнето предимство на кръстовище в Момчилград „Мерцедес“, управляван от 45-годишен, блъснал „Фолксваген“, след което първият автомобил продължил движението си и ударил паркиран лек автомобил „БМВ“. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На виновния за произшествието е съставен акт.

Две проверки за управление на нерегистрирани моторни превозни средства се извършват в полицейското управление в Ардино. Служителите на реда установили нарушенията между селата Боровица и Китница. Водачите на мотопеди не спрели на подадените знаци и били установени по-късно. И двамата са непълнолетни – 15-годишни и неправоспособни. Работата продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.

В РУ-Кирково се извършва проверка за управление на автомобил с прекратена регистрация от неправоспособен водач. 53-годишен се движил с „Фолксваген“ и бил проверен вчера в село Бенковски. Полицаите установили, че водачът не притежава шофьорска книжка и вече е бил наказван по административен ред за това нарушение, а автомобилът е с прекратена регистрация. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини