Ученичка от „Паисий” в топ 5 по английски в страната

На 25.03.2018 г. се проведе финалния кръг на Национална олимпиада по английски език. В неделния ден седемдесет и двама ученици премериха своите знания и умения по английски език.

Джулия Гардинър от 8 В клас демонстрира отлични знания и много добра езикова подготовка, които я класираха на пето място сред връстниците ѝ. Любов към езика, трудолюбие, системност, постоянство и задълбочена работа в часовете при г-жа Екатерина Георгиева и извън тях дадоха своите резултати.

Джулия е ученичка на училище «Отец Паисий» от първи клас и е отличавана на не един конкурс. За постиженията и успехите си средношколката е благодарна на своите родители и учители, които я мотивират да полага упорит труд, да усвоява и надгражда знания и умения.

Олимпиадата по английски език през учебната 2017-2018 година е за ученици от VІІІ до ХІІ клас, които изучават английски език като първи или като втори чужд език. Всички те се явяват във възрастовата група, съответстваща на класа, в който учат през настоящата учебна година.

Групата, в която се явява Джулия Гардинър, е Първа група - общообразователна подготовка за VІІІ клас с интензивно изучаване на английски език.

Форматът на самата олимпиада преминава през: Dictation /диктовка/, ReadingComprehension /текстове за четене със задачи за проверка на разбирането/, Use of English /компонент в две части – редакция на различен тип грешки/, SentenceCompletion (Grammar), Word Formation, SentenceTransformation, Composition.

С постигнатия резултат от 88 точки, Джулия е призьорът на СУ „Отец Паисий“ в Националната олимпиада по английски език.

Честито, Джули! Гордеем се с теб!

Това съобщиха от ръководството на училището.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини