16 °C

6 малки неща, които да правите за партньора си

Всеки, който е намерил своята специална половинка в живота, трябва да прочете това. Имаме различни партньори във времето, но един е онзи, с когото прекарваме остатъка от живота си.

Този важен и специален човек има нужда от внимание. Връзката се нуждае от ежедневно подхранване, за да живее и да се развива. Любовта, оставена по течението на дните, рано или късно угасва.

Не забравяйте, че човекът, когото обичате, е ваш приятел, ваш партньор, ваш спътник и се нуждае да усеща любовта ви всеки ден.

Малките и простички думи и жестове помагат в насърчаването на отношенията и запазването на хармонията във връзката.

Кои са тези малки неща, които трябва да правите за партньора си всеки ден?

Усмихнете се, прегърнете го, целунете го

Какво, ако не топла усмивка и чувствена прегръдка може да накара човек да усети топлотата на любовта!

Тези жестове на обич намаляват стреса и увеличават производителността на човек и то не само в професионален план, но и в обикновените дейности в живота.

Усмивката е заразна. Каквито и проблеми да сте имали, усмивката е способна да накара човек да ги забрави и да оцени кои са по-важните неща в живота.

Поднасяйте комплименти

Няма значение дали сте мъж или жена. Правете комплименти на партньора си, защото само така човек се чувства ценен и оценен от половинката си. Показвайте, че забелязвате стремежите и усилията на партньора си. Благодарете му за тях. Похвалете го, когато трябва.

Казвайте „благодаря“ и „извинявай“

Не пестете от тези думи, защото те означават повече, отколкото можете да си представите. „Благодаря“ е важна дума, а „извинявай“ има още повече сила, именно защото хората трудно я произнасят.

За да имате здрава връзка трябва да бъдете по-самокритични и да се научите да признавате грешките си. Твърдоглавието не води до нищо добро в отношенията.

Слушайте партньора си

Слушането е умение, което не е просто пасивен акт. Разбирайте какво ви казва, взимайте отношение към казаното. Ако чутото минава през едното ви ухо и излиза през другото, човекът отсреща ще започне да събира гняв към вас. Пренебрежението и безразличието са едни от най-опасните неща във връзката.

Прекарвайте време заедно

Ако се държите сякаш сте просто съквартиранти, а не партньори в истинска връзка, нещата ще започнат да отиват надолу с всеки изминал ден. Отделяйте време за дейности, които да извършвате заедно. Времето, прекарано с партньора заздравява отношенията и създава скъпи спомени.

Насърчавайте партньора си да постигне целите си

Важно е да давате подкрепата си. Не осъждайте стремежите и желанията на другия. Когато не сте съгласни с него, кажете му го, но не го съдете. Нека вземе решението си сам. Подкрепата от най-близкия човек дава неподозирани крила.

Източник: az-jenata.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 17.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Получавате нужната ви подкрепа и разбиране от близък човек. Помогнете му да ви помогне. Поговорете непредубедено с него и ще си изясните много неща. Постепенно постигате, това към което се стремите. Днес ще се наложи да направите някои компромиси в името на по-дългосрочни цели. Не приемате съвети от никого и така усложнявате задачата си.
17 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Обстоятелствата ще ви помогнат да отстоявате по-лесно интересите си, щом сте убедени в правотата си. В живота ви скоро ще се появи нова личност, която ще ви очарова с интелект и артистично присъствие. Отношенията ви ще се задълбочат, като при някои те могат да стигнат и до брак. Семейните да внимават, удоволствията на вън са рискови за тях.
17 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ангажирането ви с чужди проблеми ще ви натовари, но и накара да се почувствате доволни от себе си. Постигнатото ще ви се отрази добре на самочувствието, ще подсили усещането ви за значимост. Балансът може да се наруши, ако поставите своите интереси над всичко друго.
17 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Заемате се с доста дела наведнъж днес, което едва ли ви гарантира добри резултати. По-възможно е да не останете доволни от себе си, затова се постарайте да се съсредоточите само върху най-важните си ангажименти. Разбирате се прекрасно с човек, с когото сте имали противоречия до този момент. Ще останете очаровани от постъпката на свой близък.
17 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
С покупки по дома ще зарадвате близките си, пък и ще подобрите бита си. Може да си позволите и повече удоволствия, заслужили сте ги. Работни ангажименти могат да създадат у някои от вас напрежение, но ще ги приключите в рамките на деня. Оставете си време за лични нужди и почивка.
17 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви ден изпълнен с любов и хармонични отношения. В подобна среда най-приятното нещо ще е да си почивате и да се радвате на взаимоотношенията си с любими хора. Работата ви днес ще е успешна, но най-добре ще е да я отложите, ако имате тази възможност. Втората част от деня ще ви изненада с предложение на приятел, на което трудно ще устоите.
17 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Самоуверени сте днес и поводът за това най-вероятно е свързан с любимия ви човек. Добри новини, свързани с него ще дадат нова перспектива на връзката ви. Денят ще ви предложи избор на възможности и от вас зависи какво ще предпочетете. В добро настроение сте и е сигурно, че ви очаква приятен ден. Обърнете внимание на здравето си.
17 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Непрекъснато сте в движение днес и се занимавате с различни неща, които по-скоро ви натоварват, отколкото ви помагат да се отпуснете. Вие обаче сте във върхова форма и противно на очакванията на околните едва ли ще предпочетете да почивате днес. Заемате се с няколко неща едновременно и се чувствате наистина добре когато действате.
17 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес обърнете по-голямо внимание на сърдечния си партньор. Ако напоследък сте пренебрегвали желанията му, сега е момента да поправите грешката си. Опитайте се да прекарате приятно този ден и най-вече да си починете. Имате богато въображение и бихте могли да измислите нещо еднакво интригуващо за всички.
17 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
17 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Събития ще ви накарат да избирате между няколко еднакво привлекателни възможности. Не се колебайте дълго и се възползвайте изцяло от случая. Денят бележи и успешно решаване на въпроси свързани с интимен партньор. Не пренебрегвайте извора, от който черпите наслада.
17 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Присъствието ви респектира и кара мнозина да се съобразяват с вас. Съобразявайки се с общото настроение днес, по-лесно ще постигате целите си. Внимавайте на пътя и при работа на открито. Атмосферата в семейството ще ви провокира към размисъл дали не грешите, като предлагате помощта си във всяка ситуация.
17 ное 2019
Последни новини