Проф. Вучков нападна Мария

Проф. Юлиян Вучков нападна словесно фолк певицата Мария в предаването на Венета Райкова "Горещо", което ще бъде излъчено тази вечер по Нова телевизия. Професорът прави задълбочен анализ на реалити предаванията: „Мара Отварачката ли ще бъде критерий!? Ами първо тя не е никаква певица! И като почне да бърчи тия лоени джуки! И като започне с един бавен, убийствено бавен, иронично-подигравателен тон", подчертава той.
В характерния си стил професор Вучков говори и за професионализма в телевизията, за това как се прави истинска телевизия и от кого. Професорът не пропуска да сподели личните си мнения и впечатления за конкретни предавания и водещи, които харесва или не харесва. „ Пускам телевизора и изведнъж се появява някаква си водеща, панаирджийски облечена, която лае така като че ли устата й е разпрана, докопала от тук до там западни списания, събрала където каквото може – повърхностно и плитко и се получава една салата от пипер, сол и захар! По-голяма безвкусица от това не можеш да си представиш! Не искам да й помня името – тя е твърде нищожна и малка, за да мисля по тоя въпрос! Мога да ти кажа само, че тя се държи като ючбунарска, като коньовичарска по-точно, хашлачка и много ми напомня на Мичето Луиза!", разяснява той.
Той прави и ексклузивни коментари за случващото се в последните дни в къщата на „ВИП Брадър",

Впечатлена от госта си, в края на предаването водещата Венета Райкова кани професора да гостува отново, но по съвсем различна тема, а именно „Романтиката в секса и любовта

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини