Четирима задържани през уикенда, двама за дрога

Двама са задържани с хероин и марихуана в Кърджали. 28-годишен бил проверен пред жилищен блок в кв.“Възрожденци“ в областния център. У него полицаите открили около 3 грама прахообразно вещество, което при извършен тест реагирало на хероин. В същия квартал е проверен 34-годишен. Намерената у него суха листна маса, около 2 грама, при направен тест реагирала на марихуана. Наркотичните вещества са иззети и са на съхранение в полицейското управление. Образувани са бързи производства и работата по случаите продължават разследващи полицаи.

За управление на нерегистриран автомобил 41-годишен е задържан в полицейското управление в Кърджали. Мъжът се движил с „Мерцедес“ и бил спрян в село Верско. При направена проверка станало ясно, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

За извършена кражба от магазин на голяма търговска верига 28-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Мъжът си взел хранителни добавки и напуснал обекта, без да плати. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

 Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини