Майка откри трупа на детето си в жилището им в Момчилград

Изображение 1 от 2

    Трупът на 8-годишно момиче беше открит вчера сутрин от майка му в дома им в Момчилград, съобщава кореспондентът на bTV в региона.

    Основната версия, по която полицията работи, е убийство. Около 7 ч. тази сутрин жената се върнала от нощна смяна и тогава открила тялото на дъщеря си. По информация на bTV детето се казва Дамла Муса.

    През нощта то е било оставено само́ в апартамента.

    Към момента нито от полицията, нито от прокуратурата казват какви са мотивите за престъплението. Засега не се съобщава и как точно е проникнато в жилището.

    Сигналът за намереното мъртво момиче е подаден в 7:30 ч. от екипа за спешна медицинска помощ, повикани на адреса от майката на детето, съобщи Желязко Стефанов, окръжен прокурор на Кърджали.

    Констатирана е смъртта и е образувано дело за убийство. От прокуратурата отказаха да коментират други детайли по случая.

    Жилището е в центъра на града. По информация на роднини преди месец момичето е загубило своя ключ от входната врата и сега се подозира, че именно с него е било проникнато в жилището.

    Бащата и по-големият брат на детето са в чужбина. Доскоро за детето се е грижила баба му, когато майката е нощни смени. Бабата обаче в заминала в Турция, за да се грижи за болната си сестра.

    По цитирана от Радио Кърджали непотвърдена информация устата на детето е била залепена с тиксо.

    Засилено е полицейското присъствие на изходите на Момчилград.

    http://btvnovinite.bg

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини