Volkswagen с кола в чест на 50 години Barbie

Volkswagen създадоха Barbie VW Beetle, за да отпразнуват 50-тата годишнина на куклата. Така налице е новият открит модел в чест на Barbie. Реален Malibu Barbie New Beetle в мащаб 1:1 направи своя дебют по време на рождения ден на куклата в Malibu Dream House.





Специалистите по модифицирането от ABD Racing Werks, Katzkin Leather and Interiors и FoamMolders са трансформирали напълно открития New Beetle в перфектната кола за Barbie.





"Изключително сме горди да си партнираме с Mattel и да създадем модифициран открит New Beetle, за да отпразнуваме 50-ия рожден ден на Barbie" - каза Лаура Соув, генерален маркетинг мениджър във Volkswagen of America, Inс. „Както и New Beetle, Barbie също повлияе изключително много върху историята на поп културата и продължава да бъде икона и досега."

От горе до долу, както и отвътре и отвън, специалистите не са оставили почти нищо непроменено по New Beetle, за да го превърнат в Barbie New Beetle. От уникалната бяла кожена тапицерия до шитите на ръка постелки за пода и розовата тапицерия за седалките и вътрешната част на вратите. Дори и щеката за проверка на маслото е розова - в унисон с основния цвят на Barbie. В интерес на истината са смесени над пет цвята боя, за да се създаде перфектният розов цвят за Barbie.

Уникалният розов New Beetle кабриолет бе на показ върху розовия килим по време на партито на Barbie в къщата Malibu Dream House (отново в реални размери).


Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини