Общественици предлагат депутатите от Кърджали да си стиснат ръцете за благото на града

Общественият съвет към местния парламент в Кърджали ще инициира среща на всичките пет народни представители от Девети кърджалийски многомандатен район с цел на постигане на консенсус за наболели за града проблеми.На свое заседание ръководството на Обществения съвет реши да сезира с писма всички депутати от региона и да ги прикани на среща пред обществеността.

 Искаме да поставим наболели проблеми,като околовръстния път,индустриална зона Юг ,ремонта на бул.”Беломорски” и да спрем празното политическо говорене,а народните представители да се ангажират заедно в тяхното решаване,отбеляза ръководителя на Обществения съвет Милан Миланов.Той посочи,че покани ще бъдат изпратени освен до народните представители и до техните парламентарни групи.

Трябва да се прояви държавническо поведение ,категоричен бе Миланов.Той сподели,че е поискал съдействие за инициативата от областния управител Никола Чанев,но той на този етап е посочил,че не може да се ангажира,което налага предложението да излезе от ръководството на Обществения съвет.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    На
    наблюдател
    1 0
    11:22, 13 сеп 2017
    Тази номенклатура - милан миланов - до напикаване трябва да е все пак някъде. Това е научил от +цола драгойчева.
    Няма ли да проумее, че присъствието му обезличава всеки орган, всяко начинание и т.н.
    Хронично заболяване-няма лечение. Но...заразява и останалите.
  • 2
    Чу
    Чудомир от Радомир
    1 0
    20:05, 13 сеп 2017
    Искаш ли нещо да се затлачи с колективна безотговорност - правиш "съвет"... Искаш ли да е трагично - правиш Милан началник...

    А кажете после, че не сме страна на съветите :-)
  • 3
    Ун
    Унуфрий
    0 0
    22:21, 13 сеп 2017
    Какво направи като съветник толкова мандата, че сега се изявява като общественик? Да ходи в Радомир да си реди лакърдиите. Там може някой да му се върже...
Последни новини