Акции: Спипаха 11 ученици да висят по кръчмите

Половин килограм тютюн и 280 къса цигари без акцизен бандерол са открити при полицейска операция в областта за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Нарязаният тютюн е намерен при проверка на 61-годишен в село Устрен, а цигарите без бандерол при проверка на лек автомобил „Опел“ на разклона за село Подкова и в частен дом в Крумовград. Стоките са иззети и са оставени на съхранение в управленията в Джебел, Кирково и Крумовград. На притежателите им са съставени актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

При специализирана операция на РУ-Кърджали са извършени проверки на 10 заведения и 310 лица в областния център. След установения час в две от заведенията са намерени 11 непълнолетни лица. На родителите са съставени актове по Закона за закрила на детето.

58 автомобила са били проверени в специализирана операция на територията на областта за ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия. За констатираните 20 нарушения са съставени 6 акта и 14 фиша по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини