Волейболните ни ветерани са вицешампиони на страната

Изображение 1 от 4

    Ветераните от кърджалийския волейболен отбор  „Арда“ се завърнаха за втора поредна година със сребърните медали от републиканското първенство, проведено през уикенда в Казанлък. Мъжете от отбора, водени от играещия президент на клуба Милко Багдасаров, се срещнаха на финала на държавния турнир с представителния ветерански тим на Радомир, включил в редиците си култови имена от близкото минало като Найден Найденов. В надпреварата за третото място отборът на Габрово победи ветераните от град Русе.

    10 отбора от цялата страна спориха за златото в държавното първенство. Републиканските финали се проведоха в зала „Багира“ в Града на розите. Купите и медалите на победителите връчи Борислав Кьосев – заместник-председател на Българската федерация по волейбол и председател на комисията по волейбол за ветерани.

    „Този път останахме вицешампиони, но ако погледнете добре общата снимка на двата отбора-финалисти, ще разпознаете лицата на такива състезатели като Найден Найденов в противниковия отбор, и ще разберете, че класирането е чудесно!“, сподели Милко Багдасаров. Той благодари за нестихващия плам в любимата игра на порасналите момчета от отбора на ветераните на „Арда“ – Кърджали: Венцислав Бъчваров, Иван Николов, Веселин Тонков, Красимир Янев, Димитър Иванов, Николай Данев, Минчо Минчев, Тодор Величков, Кирил Василев, Максим Горчев, Георги Щерев.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини