Наш ТИР се удари челно в друг в Италия, има загинал (видео)

Тежка катастрофа между български и хърватски ТИР-ове блокира за часове магистрала в Италия. Шофьорът на нашия ТИР е тежко ранен, а хърватинът е загинал.

Инцидентът е станал тази сутрин около 8 часа на магистрала А14 между италианските градове Имола и Равена, съобщи TR24.it

Двата тежкотоварни камиона - с българска и хърватска регистрации - са се ударили челно. След това са се преобърнали и са избухнали в пламъци. Шофьорът на хърватския камион е загинал на място. Тялото му е извадено овъглено от камиона. Самоличността му все още не е установена.

Българският шофьор е изваден с множество изгаряния и в тежко състояние. Той е транспортиран в болница в Чезена. Според българския посланик в Рим Марин Райков мъжът е неконтактен. От посолството ни се опитват да установят фирмата собственик на камиона.

На мястото на катастрофата са изпратени десетки спасителни екипи, полиция, пожарна и Спешна помощ. Заради инцидента по магистралата са образувани километрични колони, а движението е било блокирано с часове. 

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини