Преподавател от СУ „ Йордан Йовков“ с поредна научна разработка

Учител от „Йовков“ представи педагогическата колегия на област Кърджали на научна конференция. Форумът се състоя на 30 и 31 май 2017 г. в град Пазарджик. Областната педагогическа конференция  на тема: „Учене през целия живот – от малки до големи“, представи иновативни, нестандартни и креативни тези в областта на образованието.

Галина Попова, старши учител по икономически дисциплини в СУ „Йордан Йовков”,  град Кърджали защити своята научна разработка и добра педагогическа практика на тема: „Интеркултурното предприемаческо образование – неотменна част от процеса на модернизация на българската образователна система “.

Госпожа Попова, като национален консултант и  обучител по предприемачество представи научноизследователските си виждания  в разработката на вниманието на аудиторията с доклад и мултимедийна презентация и постави акценти върху  проблемите на интеркултурното предприемаческо обучение в образователния процес. Тя сподели своята визия и мотивация за работа, да създава ядра на промяна и добри практики, които променят средата и хората. С участието си на  научния форум, г-жа Попова издига престижа на средното образование в област Кърджали.

Кърджали бг вести

                                                                       

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини