Спортен празник за ардинските ученици

Общински спортен ученически празник под мотото „Да станем по-добри със спорт“ се проведе днес на градския стадион в Ардино. В него взеха участие пет отбора от територията на общината. Отборите се състезаваха в щафетни игри в четири кръга, в които участваха ученици от 1-ви до 8-ми клас.

След оспорвани игри и изпълнени с много желание, спортен дух, смях и забавления  на първо място се класира отборът на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ от Падина с капитан Виктор Хаджиев. На втора позиция остана съставът на СУ „Васил Левски“ от Ардино с капитани Юмит Али и Мартина Вълкова, а трети е тимът на ОУ „А.С.Макаренко“ от Боровица с капитан Севен Ердоган.

Призьорите бяха наградени с купи и грамоти от председателя на общинския съвет Сезгин Байрям,  директора на СУ „Васил Левски“ Аника Петрова и началника на отдел „Образование, спорт и култура“ към община Ардино Бахар Реджебов.

В рамките на надпреварата се проведе и спортна викторина с много награди.

„Стана истински празник, който се превърна в един вълнуващ и незабравим ден, изпълнен със спортен хъс, искрени емоции и много радост“, сподели Аника Петрова.

Организатор на спортната проява бе СУ „Васил Левски“ с подкрепата на Училищното настоятелство.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини