Нов онлайн гейм режим за FIFA 09

Electronic Arts обяви разработването на уникален гейм режим, който може да бъде свален от Интернет, наречен FIFA 09 Ultimate Team. Той ще добави стратегическо ново онлайн преживяване на супер популярната игра FIFA 09 за Playstation 3 и Xbox 360 . F

IFA 09 Ultimate Team предизвиква играчите да селектират или създадат най-талантливите футболисти в света, да ги превърнат в отбор-мечта, а след това да се състезават онлайн срещу легиони от съперници, за да си извоюват титлата върховен тим.

Спечелила 25 международни престижни гейм награди, FIFA 09 е закупена близо в 141 милиона копия на двете конзоли от геймъри от септември досега. Около 1.25 милиона души играят онлайн всеки ден, което е 321 процента увеличение в сравнение с FIFA 08.

FIFA 09 Ultimate Team ще бъде достъпна за сваляне от 19 март 2009. Феновете ще имат възможност да изпробват новия гейм режим, създавайки отбор със стартов пакет от играчи и виртуални карти и да изиграят 5 пробни игри, преди да решат дали да си закупят FIFA 09 Ultimate Team. Изисква се наличието на FIFA 09.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини