Ботевци връчиха призовете „Личност на годината – 2017”

За поредна година възпитаниците на ЕГ „Христо Ботев” - Кърджали избраха „Личност на годината - 2017”. Призовете в петте категории - „Интелект“, „Талант“, „Спортист“, „Социално ангажирана личност“ и „Цялостен принос “, бяха връчени на официална церемония в клуб „INSIDE” на 12 май. В присъствието на ръководството на училището, учители и ученици, наградите на отличените, под формата на статуетки, връчи директорът на гимназията г-жа Йорданка Чавдарова.

Към „Личност на годината - 2017” отново бе проявен голям интерес от страна на възпитаниците на ЕГ „Христо Ботев”. Организатори на събитието бяха представителите на Ученическия съвет. Те подготвиха изявата като седмица преди това организираха процедура за гласуване и избор на отличените. Сред номинираните бяха десетки ученици, доказали се в различни научни и състезателни формати, допринесли за издигане престижа на гимназията. В категория „Интелект” статуетката бе за Зорница Антонова от 9 клас, в категория „Талант” отличието бе за Тургай Селим от 9 клас, а в категория „Спортист” - Атанас Григоров от 10 клас. „Социално ангажирана личност” на 2017г. на ЕГ „Христо Ботев” е Моника Николова от 9 клас, а статуетката за „Цялостен принос” отиде при Александрина Емил Янева от 12 клас.

Г-жа Йорданка Чавдарова поздрави отличените ученици, като им пожела да продължават да се доказват и утвърждават в науката и в живота, а настоящите награди да са за тях само началото на признанията за техните успехи. След церемонията по връчване на наградите „Личност на годината – 2017”, ботевци „завихриха” завиден купон, изпълнен с много танци и настроение.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини