Абитуриентите в Кърджали купонясват по вили,екскурзиите демоде

Абитуриентите от елитните кърджалийски училища луднаха по купони във вили около града и зарязаха традиционните екскурзии.Младите надежди предпочитат да запиват далеч от очите на родители и учители.Раздялата със съвипускниците трае поне няколко запоя.Новата тенденция е силно изразена сред учениците в Езиковата.В СУ”Славейков” все още предпочитат екскурзиите.Забравени са времената когато целия випуск се натоварваше на автобуси и запрашваше към морето.Сега всеки клас си организира собствен тур.

  165 абитуриенти напускат т.г. Езиковата гимназия.Техният бал ще бъде на 26 май в комплекс „Арпезос”.Те ще поканят всички учители,които са им преподавали.Готвят програма.Поканили са дисководещ от София.

 От „Славейков” излизат стотина абитуриенти.Балът им е на 25 май в „Арпезос”.Учениците  си готвят сценарий за вечерта,както и списък на поканените преподаватели.

СУ”Отец Паисий” има 80 абитуриента.Те са на бал точно на 24 май,Деня на славянската писменост и българската култура в комплекс „Арпезос”.Поканили са всички класни ръководители и учители,които са им преподавали.

Тази година абитуриентите от трите училища са изразили желанието да дефилират на шествието на 24 май.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини